Sondaj: Cum le place bărbaţilor să fie zona intimă a femeii

Distribuie

Femeile optează pentru o varietate de stiluri de epilare, de la cel clasic inghinal, ce urmează linia chiloţului, la cel brazilian care nu mai lasă niciun fir de păr. Dar ce părere au bărbaţii despre aspectul pubian al femeilor? Epilatul în zona pubiana a încetat, de ani buni, să mai fie doar un obicei practicat de femeile care lucrează în industria porno, devenind o practică tot mai răspândită şi vara, şi iarna, în rândul tuturor reprezentantelor ale sexului frumos.

 În urmă cu mulţi ani, femeile “de casă” considerau că epilarea este specifică femeilor “uşoare”. Cu timpul însă, atât din motive estetice, cât şi cu gândul la plăcerea bărbaţilor, tot mai multe femei au ales să se epileze în zona pubiană. În ultimii ani, epilarea braziliană, adică totală, a luat locul epilatului clasic ce urmează linia chiloţului. Mai mult de atât, triunghiul de păr lăsat pe pubis nu mai este singurul look cerut cosmeticienelor, multe cliente cerând tot felul de modele de tunsori pentru părul pubian, de la stele la iepurasul Playboy.

 În toată aceasta evoluţie a stilului pubian, părerea bărbaţilor a contat mult prea puţin. Un sondaj efectuat recent la Hollywood, la care au participat peste o mie de bărbaţi, prezintă, însă, preferinţele bărbaţilor în materie de păr pubian la femei, scrie lyla.ro. Compania Nads care comercializează produse de epilat a comandat studiului ale caror rezultate au fost, cel putin, surprinzatoare.

 Potrivit studiului, cel mai comun stil pubian este cel triunghiular, sau fâşie, care lasă un pic de păr pe pubisul femeii. Din urmă vine însă stilul brazilian de epilare, la o distanţă foarte mică, care presupune îndepartarea totală a părului, de la pubis la labii şi între fese.

 Ce preferă barbaţii? Ei bine, sondajul arată că 43% din bărbaţi preferă un aspect mai natural al pubisului feminin. Natural nu înseamnă însă neepilat, ci doar epilat pe linia chiloţului şi, eventual, tunse firele de par pentru ca lungimea lor să nu deranjeze în momentele intime.

 Doar 17% din bărbaţi s-au declarat încântaţi de stilul brazilian de epilare, în timp ce 15% au spus că le face plăcere să vadă modele inedite din părul pubian.

 Oricum ar fi, concluzia sondajului este că bărbaţilor le place ca femeia să aibă “puţin” păr în zona intimă.


Distribuie
..