SOLUȚII RAPIDE şi eficiente pentru părul gras

Distribuie

Dacă te confrunți cu problema părului gras, azi îți dăm niște soluții rapide și eficiente, care te vor scăpa definitiv de orice neplăcere.

Majoritatea femeilor care au probleme cu părul gras ajung să-și spele părul zilnic. Acest lucru dăunează pe termen lung firelor de păr, așa că nu ar trebui să reprezinte o soluție. Dacă vrei să scapi de această neplăcere pentru totdeauna, poți încerca una dintre variantele de mai jos.

Combate părul uleios cu… ulei

Specialiștii în beauty spun că una dintre cele mai bune soluții împotriva părului gras este uleiul de mentă. Ținând cont că este un ulei cu textură ușoară, sută la sută natural, uleiul de mentă înlătură excesul de sebum și menține scalpul sănătos și hidratat.

Pentru a obține cele mai bune rezultate, poți folosi uleiul de mentă ca și mască înainte de spălare. Aplică puțin ulei de mentă pe părul umed, lasă-l să acționeze 10-15 minute, iar apoi spală-te ca de obicei. Vei remarca imediat senzația de prospețime pe care acest ulei o va lăsa și îți vei simți părul mai suplu și mai curat.

Periază-ți părul mai des

Probabil că ai observat și tu că excesul de sebum tinde să se depună mai ales la rădăcina firelor de păr, adesea vârfurile rămânând uscate, chiar și în cazul persoanelor cu păr gras. Dacă îți vei peria părul mai des, vei putea prelungi perioada dintre spălări, deoarece vei întinde acele uleiuri naturale pe toată lungimea firelor de păr. Astfel, vârfurile nu vor mai fi foarte uscate, iar scalpul tău va fi și el mai puțin încărcat.

Folosește un tonic pentru păr

Așa cum există loțiuni tonice pentru față, există și pentru păr. În special pentru părul gras. O soluție practică și ieftină este să-ți prepari singură un astfel de produs.

Vei avea nevoie de sucul de la o lămâie, o lingură de oțet de mere și o cană de apă minerală. Amestecă-le bine și aplică lichidul rezultat pe toată lungimea firelor de păr, ca o mască. Lasă loțiunea să acționeze până la 20 de minute, iar apoi spală-te ca de obicei. Părul va deveni mai suplu și mai strălucitor, încă de la prima aplicare.

unica.ro


Distribuie
..