Soluții MIRACULOASE pentru transpirația în exces

Distribuie

Transpirația este una dintre cele mai supărătoare probleme din timpul verii, însă trebuie să știi că este aerul condiționat al organismului tău. Corpul uman are peste 2,6 milioane de glande sudoripare, care produc transpirație pentru a regla temperatura. Află care este cantitatea normală de transpirație care trebuie eliminată de corpul tău și cum poți scăpa de exces.

Cantitatea de transpirație eliminată de organism diferă de la o persoană la alta și este influențată și de factorii genetici. Este normal să transpiri mult în zilele călduroase sau când ai multă activitate fizică, pentru că atunci consume mai multă apă, pentru a-ți păstra organismal sănătos. Există, însă, câteva semne că transpiri în exces.

Semne că transpiri în exces

Hainele tale se pătează zilnic. Transpirația în exces curge din zona subrațului către talie și apar, astfel, pete pe haine. În zilele călduroase, este normal să se întâmple asta, însă persoanele care transpiră în exces trec prin aceeași situație și în mediile răcoroase.

Transpiri în momentele tensionate. Dacă spatele tău este ud înaintea unei prezentări de la muncă, înseamnă că te numeri printer cei care transpire în exces. În general, transpirația cauzată de stres miroase mai urât decât cea provocată de căldură.

Soluții pentru transpirația în exces

1. Aplică deodorantul seara, înainte de culcare, când glandele sudoripare sunt mai puțin active. Astfel, antiperspirantul își va face efectul mai bine a doua zi. Dacă faci duș dimineață, folosește din nou deodorant pe pielea uscată.

2. Evită căldura de la orele de vârf. Dacă faci exerciții în aer liber, încearcă să eviți perioada 11 a.m. – 4 p.m, când temperature este cea mai ridicată. Astfel, își vei ajuta corpul să își regleze temperatura cu mai puțină transpirație.

3. Mergi la dermatolog. El îți poate prescrie un antiperspirant cu 20% aluminium, pe care să îl aplici seara, pe orice zonă cu probleme: palme, picioare, subraț, scalp.

4. Injectează-ți botox subraț. Astfel, vei bloca nervii care stimulează transpirația. Primul tratament este valabil trei luni, iar următoarele sesiuni, șase luni sau chiar mai mult. Prețul unei astfel de intervenții este destul de piperat, ajungând și la 2.000 de dolari pentru un singur tratament.

5. Ia în considerare microundele. Pentru cazurile serioase de transpirație în exces, există o tehnologie pe bază de microunde, al cărui efect durează cel mai mult. Microundele sunt trimise la subraț, unde elimină glandele sudoripare și transpirația cu până la 80%. Sunt recomandate două proceduri, realizate la o distanță de trei luni. Tratamentul costă aproximativ 3.000 de dolari.

unica.ro.


Distribuie
..