Slăbeşte-ţi TENUL GRAS prin câteva trucuri eficiente

Distribuie

Tenul gras este caracterizat prin secreţia excesiva de sebum, mai ales în zona T: frunte, nas, bărbie, porii dilataţi în zonele grase şi micile coşuri sau comedoane.

Esenţiala modalitate de obţine un aspect impecabil al feţei este curăţenia ireprosabilă a feţei, de dimineaţa până seara. Nu este complicat să ai grijă de tenul tău. Tot ceea ce trebuie să faci este să-ţi procuri produse speciale de întreţinere care curăţă şi purifică tenul în profunzime.
Încearcă programul de zi cu zi de purificare, care controlează secreţia de sebum pe toată durata zilei, impiedicând reîngrăşarea tenului. Imperfeţiunile se diminuează, pielea este impecabilă – chiar priviţa de foarte aproape – şi nu mai apar puncte negre.

Iată armele de care ai nevoie:
1.Gelul purifiant – acţionează în profunzime şi destupă porii.
2.Loţiune tonică purificatoare – închide porii şi are grija de sănătatea tenului.
3.Crema hidratantă împotriva reîngrăşării tenului – are o textură lejeră, pătrunde instantaneu în piele şi calmează epiderma, care devine mai fină. Şi mai sunt câteva reguli de „bună-frumuseţe”, pe care e bine să le iei în calcul:
– Foloseşte numai produse de machiaj care nu încarcă porii şi nu provoacă apariţia punctelor negre.
– Nu-ţi atinge faţa în timpul zilei, când mâinile sunt murdare!
– Nu-ţi zgândări coşurile; e complet neigienic. Pielea se irită, se infectează şi rămâi cu pete, poate chiar cu cicatrice. Când te expui la soare, protejează-ţi faţa la soare cu cremă protectoare cu indice mare de protecţie.
– Este adevarat că soarele uşucă coşurile şi ai senzaţia că au dispărut. De fapt, epiderma se încarcă, celulele moarte se elimină greu şi problemele vor reapărea.
– Nu te stresa! Stresul şi starea de anxietate favorizeaza secreţia excesiva de sebum şi pielea devine lucioasă.


Distribuie
..