Și-a ținut mâinile în oțet de 2 ori pe săptămână, iar efectul a fost uluitor după 2 luni

Distribuie

Remediile pe care le găsim în natură pot fi alegerea cea mai eficientă pentru anumite afecțiuni de care suferim la un moment dat. Iar următoarea rețetă-minune este dedicată persoanelor care se confruntă cu dureri articulare, în special în zona mâinilor.

Este vorba despre o soluție pe bază de oțet de mere, iar efectul a fost vizibil după doar două luni de tratament. O persoană care se confrunta cu dureri foarte mari la încheieturile mâinilor a descoperit un remediu naturist eficient pentru problema sa.

”În urmă cu câțiva ani mă confruntam cum dureri groaznice la încheieturile mânilor. Am fost la doctor și mi-a spus că sufăr de artrită, probabil din cauză că munceam prea mult și nu hrăneam cum trebuie. Nu sunt o persoană care să ia imediat medicamente, așa că am încercat să găsesc mai întâi un remediu natural. Chiar doctorum meu mi-a recomandat oțetul de mere, pe care îl folosesc de două luni și mă simt mult mai bine”, a spus pacienta pentru site-ul healthynaturallife.com.

Citește și: Cum scapi de durerea de spate în 60 de secunde

Tratamentul a fost aplicat în prima lună de trei ori pe săptămână, iar în cea de-a doua lună, de două ori pe săptămână.

”Îmi țineam mâinile în oțet de mere noaptea, înainte de culcare, iar durerea și senzația de durere dispăreau. În paralel, obișnuiam să consum o băutură din aceste trei ingrediente: oțet de mere, apă și miere. O recomand pentru că efectul ei este uluitor”, a declarat femeia.

Iată trei moduri de utilizare ale oțetului de mere pentru problemele articulare!

Baie

Amestecă 6 pahare de apă cu un pahar de oțet de cidrul de mere și ține picioarele și mâinile în soluție. Mai poți pune comprese cu această soluție pe zonele dureroase.

Poțiune de detoxificare

Soluția cu oțet de mere poate fi foarte eficientă dacă vrei să elimini toxinele din organism: amestecă trei linguri de oțet de mere în 300 de mililitri de apă sau suc de fructe și bea ”poțiunea” de trei ori pe zi, înainte de mese.

Masaj

Poți masa zonele dureroase cu soluție pe bază de oțet de mere. Amestecă două linguri de oțet de mere cu o lingură de ulei de măsline și aplică mixtura pe zonele articulare dureroase. Repetă tratamentul de câte ori simți nevoia.

unica.ro.


Distribuie
..