Sfaturi utile! Cum să ai sprâncene PERFECTE

Distribuie

Au fost perioade în care se purtau sprâncele nepensate, cât mai dese şi mai naturale. Apoi se purtau cele subţiri şi creionate, dar din nou moda ne spune că naturalul este în trend şi are de gând să rămână aşa pentru o lungă perioadă de timp. Iată câteva sfaturi utile care să îţi uşureze munca şi să te poţi pensa singură, în confortul casei tale.

Sprâncenele ar trebui să fie personalizate pentru ca fiecare dintre noi are o fizionomie aparte, iar acestea ne ajută să ne punem în valoare trăsăturile mult mai bine, scrie kudika.ro

Iată câteva sfaturi pentru a avea sprâncene perfecte în cazul în care nu vrei să apelezi la un specialist:

Începe prin a desena forma sprâncenei perfecte: în faţa unei oglinzi ia un creion şi aşează-l vertical lipit de eteriorul nasului – de acolo trebuie să înceapă sprânceana ta, tot ceea ce este în exces trebuie să elimini.

Apoi aşează creionul în diagonală fără să îl dezlipeşti de exteriorul nasului astfel încât să îţi dai seama unde trebuie să arcuieşti sprânceana. Ultimul pas: trebuie să mişti creionul până la colţul exterior al ochiului fără să îl dezlipeşti de nas; acolo trebuie să se termine sprânceana ta.

Forma sprâncenei: după ce ai dat acest contur şi ştii care sunt punctele în care trebuie să lucrezi, încearcă să nu te abaţi foarte mult de la forma naturală a sprâncenelor tale pentru că rezultatul nu va fi unul foarte mulţumitor.

Nu vei avea niciodată sprânece la fel. Ele nu sunt egale şi nu ai cum să faci tu să fie egale. Nu exagera cu pensatul şi nu încerca să faci imposibilul pentru că nu va ieşi nimic bun din asta.

Sprâncenele trebuie să se potrivească fizionomiei tale şi stilului tău. Nu încerca să le arcuieşti prea mult dacă forma lor şi fizionomia ta nu îţi permit acest lucru pentru că nu vei avea un look foarte natural.

Apelează la un specialist. Dacă este pentru prima oară când vrei să te pensezi, încearcă să te laşi pe mâna unui specialist care îţi va da forma potrivită. Va fi mult mai uşor să le întreţii apoi singură.

Ţine minte! Înainte de a pensa, tunde sprâncenele pentru că îţi va fi mult mai uşor să identifici firele în plus. Continuă apoi cu smulgerea lor încetul cu încetul până când ajungi la forma dorită.

Alege o penseta cu care să te poţi descurca. Vei vedea că acestea au diferite forme şi mărimi. Te sfătuiesc să le încerci şi să o alegi pe cea cu care te descurci cel mai uşor.

Penseta se dezinfectează înainte şi după fiecare utilizare!

Dacă se întâmplă să înlături mai multe fire decât ar trebui să o faci în mod normal, sau ai mici goluri în sprâncene, apelează la un creion special pentru a le da un contur cât mai natural.


Distribuie
..