Sfaturi practice cum să ascunzi PĂRUL DE PE MÂINI

Distribuie

Îndepărtarea părului de pe mâini şi decolorarea acestuia sunt cele mai comune metode prin care să-l poţi face mai puţin vizibil. Dacă te deranjează atât de mult, încearca să rezolvi această problemă fără să foloseşti aparatul de ras.

1. Decolorarea părului de pe mâini este una dintre cele mai folosite metode. Pentru aceasta procedura poţi folosi atât produse care se găsesc pe piaţa cosmeticelor, dar şi soluţii naturale ca sucul de lămâie sau cel de papaya.

2. Dacă te întrebi cum să faci sa răreşti părul de pe mâini, atunci trebuie să apelezi la epilare. Chiar dacă nu este întotdeauna cea mai bună metodă, este cea mai simplă. Folosirea cremelor depilatoare este o metodă recomandată pentru a rări părul de pe mâini. Acestea dizolvă pur şi simplu părul şi îl fac să creasca mai moale şi mai rar.

3. Epilarea cu ceară este cea mai comună metodă pentru a îndepărta părul de pe mâini, dar o metodă din ce în ce mai populară este epilarea cu zahăr. Poţi să faci acest amestec de zahăr chiar la tine acasa, iar mai apoi metoda epilării este la fel ca la toate celelalte.

Pentru a obţine cel mai bun amestec trebuie să foloseşti 2 ceşti de zahăr granulat, pe care să le amesteci cu un sfert de ceaşcă de apă şi un sfert de cească de suc de lămâie proaspăt stors. Se amestecă şi toată compoziţia se pune într-o cratiţă pe aragaz. Foloseşte un termometru de bucătărie şi las-o să fiarbă până ajunge la o temperatură de 120 de garde C.

După ce ai lăsat-o să se răcească timp de câteva minute, aplic-o pe mână cu o spatulă, iar apoi pune peste compoziţia de zahăr bucăţi de bumbac. Presează preţ de câteva secunde şi mai apoi trage de bucăţile de bumbac în acelaşi fel ca la epilarea cu ceară. Această metodă de epilare „dulce” îndepărtează părul nedorit, iar preţul este infinit mai mic decât cel pe care îl dai la salon.

sursa: bzi.ro


Distribuie