Sfaturi de la specialişti! Cum îţi faci singură machiajul OCHI de pisică. VIDEO

Distribuie

În primul rând este bine să ştii că există mai multe tehnici pentru acest machiaj şi cu siguranţă vei avea nevoie de puţină exersare înainte să nimereşti combinaţia perfectă pentru tine. Acest tip de machiaj îţi conferă un look foarte sexy şi seducător însă pentru asta trebuie să ştii cum să îl aplici. Iată mai jos câteva sfaturi în acest sens.

Pentru machiajul tău perfect trebuie să foloseşti fie un tuş de conturare a ochilor fie un creion de ochi. Deşi al doilea este mai uşor de folosit, primul are avantajul de a crea o linie mai groasă şi mult mai ieşită în evidenţă, notează http://lyla.ro. De menţionat că indiferent dacă vorbim de tuş sau de creion de ochi, cele mai indicate culori sunt negrul şi maro-ul. În plus, în afară de tuş  de ochi vei mai avea nevoie de o mascara neagră şi de un fard de ochi.

Metodă de machiaj 

1. Trasează o linie uşoară începând din colţul interior al pleoapei şi continuând spre exterior, menţinând linia cât mai apropiată de gene cu putinţă.

2. Extinde linia pe care ai trasat-o mai devreme, puţin peste  limita naturală a ochiului şi trasează-i o uşoară arcuire, îngroşând-o în porţiunea finală.

3. Trasează o linie în lungul pleoapei de jos.

4. Pentru a-ţi defini ochii, aplică fard de ochi pe întreaga pleoapă superioară. În plus, pentru un look mai natural foloseşte nuanţe neutre complementare  culorii pielii tale. Pentru un plus de intensitate poţi folosi culori mai profunde.

5. În final răsuceşte-ţi genele şi aplică 2-3 straturi de mascara neagră.

Un mod diferit pentru machiajul în formă de ochi de pisică

Spre deosebire de machiajul ochi de pisică obişnuit, acesta implică utilizarea într-o mai mare măsură a fardului de ochi. Iată şi metoda de realizare în câţiva paşi extrem de simpli.

1. Pregăteşte-ţi creionul sau tuşul de ochi şi trasează o linie uşoară începând din colţul interior al ochiului şi sfârşind în capătul exterior al pleoapei.

2. Aplică fard de ochi deasupra liniei trasate.

3. Folosind pensula tuşului de ochi, trasează o linie groasă în partea superioară a pleoapei, îngroşând-o şi mai mult în partea exterioară a ochiului. Pentru a atenua efectul tuşului de ochi, omogenizează puţin linia trasată ultima dată cu fardul de ochi aplicat anterior.

4. Aplică un fard de ochi mai închis la culoare  în partea inferioară a pleoapei.

5. În final pentru o ultimă accentuare a ochilor, răsuceşte-ţi genele şi acoperă-le cu 2-3 straturi de mascara neagră.


Distribuie
..