Secretul unei coafuri perfecte, dezvăluit de stilistul celebrităților. Ai nevoie de un singur lucru pentru a arăta impecabil

Distribuie

Admirăm tot timpul coafurile perfecte ale vedetelor și chiar dacă pare că în spatele acestora stau ore de muncă și că este nevoie de produse costisitoare pentru a obține cele mai bune rezultate, în realitate, lucrurile sunt mult mai simple decât ne-am imagina. Secretul unei coafuri perfecte a fost dezvăluit de stilistul celebrităților și este nevoie de un singur lucru pentru ca aspectul părului să fie unul impecabil. 

Patrick Wilson este un stilist celebru care de-a lungul timpului a lucrat cu vedete ca Cindy Crawford, Kaia Gerber și Kendall Jenner. Deși am putea crede că pentru a obține o coafură demnă de coperta unei reviste sau de covorul roșu este nevoie de instrumente și produse de styling foarte scumpe, stilistul a demonstrat că se întâmplă ca de multe ori, trucurile simple și care sunt la îndemâna oricui să fie mult mai eficiente.

Secretul unei coafuri perfecte, dezvăluit de stilistul celebrităților

Banala periuță de dinți este secretul unei coafuri perfecte și este recomandarea stilistului Patrick Wilson, potrivit dailymail.co.uk. Pentru a evita ca firele rebele de păr să îți strice aspectul, aplică fixativ pe o periuță de dinți pe care nu o mai folosești și apoi folosește-o pentru a finisa coafura. Acest truc nu este deloc costisitor și este foarte eficient. Dacă vei aplica fixativul direct pe firul de păr, riști  să îl încarci și acesta să capete un aspect neplăcut. Poți folosi acest truc fie că optezi pentru o coafură sofisticată, cum ar fi un coc sau o împletitură, fie că alegi buclele lejere sau părul drept, dar nu îți dorești ca părul să se electrizeze.

În doar câteva secunde, coafura ta va arăta impecabil, iar firele de păr rebele vor dispărea rapid.

avantaje.ro


Distribuie
..