Secretul pielii senzaţionale. Descoperă 4 paşi pentru pentru a o îngriji în condiții de casă

Distribuie

Toate femeile îşi doresc o piele moale şi catifelată. Deşi multe dintre noi apelează la saloanele de frumuseţe, rezultatul nu întotdeauna este vizibil sau palpabil.

Puţine dintre noi ştiu cât e de simplu acest lucru şi nici nu cunosc ingredientele de care ai nevoie pentru obţinerea şi îngrijirea pielii frumoase. Toate acestea se află în frigider.

Iată 4 reţete naturale pe care le poţi pregăti în propria casă şi care îţi pot face tenul şi pielea corpului de invidiat.

1. Piele uscată, îmbătrânită

Remediul: o mască antioxidantă cu cacao, care să confere aspectul hidratat şi tânăr al pielii.

Reţeta: amesteca o lingură de cacao, cu o lingură de smântână şi o lingură de miere, apoi adaugă un albuş de ou. Aplică amestecul omogen pe faţă şi lasă-l până se usucă. Apoi, clateşte cu apă.

2. Mâini aspre

Remediul: baie în lapte.

Reţeta: Încălzeşte 2-3 ceşti de lapte integral. Ţine mâinile în bol timp de 5-10 minute, Grăsimile şi vitaminele din lapte vor hidrata pielea.

3. Piele uleioasă

Remediul: reglează pH-ul pielii cu cidru de mere şi exfoliază pielea cu tărâţe de ovăz.

Reţeta: Combină 3 linguriţe de tărâţe de ovăz cu un sfert de linguriţă de cidru de mere şi amestecă până când se formează o pastă. Adaugă apoi un sfert de linguriţă cu zeamă de lămâie şi o jumătate de linguriţă de zahăr brun. Amestecă bine până când totul se omogenizează. Aplică pe pielea curată şi lasă să acţioneze 5-10 minute. Apoi freacă în mişcări circulare, pentru a exfolia straturile superficiale şi pentru a îmbunătăţi circulaţia sângelui. Clăteşte cu apă călduţă şi tamponează suprafaţa cu un prosop uscat.

4. Piele afectată de poluare

Remediul: detoxifiază pielea cu o mască din fructe de pădure şi lămâie.

Reţeta: Combină o lingură de afine zdrobite, cu o lingură de suc de lămâie, o lingură de suc de castravete, două linguri de bicarbonate de sodiu şi două linguri de apă. Aplică soluţia pe faţă şi las-o să acţioneze 15-20 de minute. Apoi clăteşte cu apă călduţă.


Distribuie
..