SECRETUL în machiaj al profesioniştilor. Iată cum să aplici CREIONUL, pentru efect maxim

Distribuie

Unul dintre cele mai cunoscute specialiste în machiaj, Mally Roncal, împărtășește trucul său preferat care are scopul de a „fi ușor și simplu, dar de a face ochii să pară mai mari și genele mai dese”. Vezi mai jos câteva dintre cele mai importante secrete.

Cum să aplici creionul ca un profesionist în machiaj

Începe să aplici creionul înainte de a te da cu mascara, genele vor fi mai flexibile și vei reuși să strecori creionul printre ele, scrie fabuloase.ro.

Plasează vârful creionului chiar la rădăcina genelor superioare, apoi folosește mici mișcări scurte pentru a contura pleoape, mai degrabă decât o singură linie continuă, care are darul de a lăsa mici porțiuni –printre rădăcinile genelor- neacoperite. Păstrează linia subțire.

Pasul doi: Nu lăsa niciodată linia de creion așa, estompeaz-o

Dacă linia nu pare foarte dreaptă, nu te îngrijora, pentru că vei trece peste ea ușor, cu o pensulă de machiaj al ochilor, pentru a o estompa ușor. O linie continuă are efectul neplăcut că îmbătrânește ochii, o estompare ușoară scoate în evidență orice formă a ochiului.

Pasul trei: mișcarea secretă care oferă un aspect natural

Plasează creionul sub rădăcina genelor superioare, pe interiorul ochiului. Trece-l ușor pe de câteva ori înainte și înapoi de-a lungul pleoapei, acesta e secretul unui aspect natural.

Secretul, susține experta în machiaj, este să nu vezi precis conturul făcut de creion, ci efectul pe care îl are asupra ochiului și privirii. Poți finisa look-ul cu mascara.


Distribuie
..