Secretul frumuseții cu bani puțini? Vaselina cosmetică! Tu știi ce întrebuințări are

Distribuie

Un produs magic care are multe intrebuintari, si nici nu costa mult, este vaselina cosmetica. Nu intamplator il gasim in recipiente mari: pentru ca se consuma repede la cat de versatil este acest produs.

Mascara
Cu ajutorul unei periute curate de mascara aplicati un pic de vaselina pe gene. Are efect de disciplinare si separare a genelor in loc de mascara.

Scrub pentru buze
Asa cum va spuneam intr-un material anterior, aplicati un strat mai gros de vaselina pe buze si dupa ce s-au hidratat bine buzele curatati buzele cu ajutorul unei periute de dinti. Astfel veti obtine un efect neted al buzelor.

Hidrateaza cuticulele
Aplicati pe fiecare unghie si masati la nivelul cuticulelor. Vaselina o sa inmoaie cojitele si va lasa un aspect sanatos, lucios si estetic, mai ales daca o aplicati noaptea si o lasati sa actioneze pana dimineata.

Pentru stilizat parul
Daca vreti sa va prindeti parul rebel intr-o coada puteti aplica un pic de vaselina cu ajutorul palmelor si astfel veti obtine o stilizare a firelor rebele.

Gel pentru sprancene
Daca firele de sprancene nu stau prea disciplinate veniti cu un strat subtire de vaselina aplicat cu ajutorul unei periute de mascara.

Talpi catifelate
Lasati peste noapte sa actioneze un strat gros de vaselina aplicat pe talpi. Nu uitati sa impaturiti talpile cu sosete pe toata durata noptii.

Pentru a preveni petele de vopsea de par
Inainte a va vopsi parul aplicati pe frunte cat mai aproape de radacina lui, un strat subtire de vaselina. Astfel veti indeparta cu usurinta petele de vopsea.

Pentru persistenta parfumului
Daca vreti sa va reziste mirosul de parfum, in zona unde pulverizati aplicati inainte un strat subtire de vaselina. Aceasta formeaza o pelicula ce determina ca parfumul sa nu penetreze pielea si sa persiste mai mult.

oanacuzino.ro


Distribuie
..