Scapă de pistrui în timp record

Distribuie

Pistruii pot fi un element al farmecului personal, dar pot fi și o… povară. Și parcă te-ai săturat să îi tot ascunzi sub fondul de ten. Nu vrei mai bine să încerci să scapi de ei? Sau măcar să-i mai estompezi. Scapă de pistrui în timp record, alege tu metoda!

Kiwi și căpșuni

Ai nevoie de un fruct kiwi și una sau două căpșune. Pasează-le până obții un piure și aplică-l pe pistrui. Lasă-l să acționeze timp de 30 de minute, apoi clătește cu apă. Repetă de 2-3 ori pe săptămână. Antioxidanții din kiwi protejează pielea, iar enzimele și vitamina C din căpșuni acționează ca exfolianți naturali.

Turmeric

Ulei de argan

Seara, curăță fața cu apă micelară și las-o să se usuce natural, apoi aplică 2-3 picături de ulei de argan și masează până este complet absorbit de piele. Nu spăla, rămîi așa peste noapte. Repetă în fiecare seară. Acizii grași, vitamina E și carotenoizii din uleiul de argan acționează împreună pentru a atenua pistruii și a proteja pielea împotriva efectelor razelor solare.

Ulei de avocado

Suc de lămâie

Cu ajutorul unei dischete demachiante din bumbac, aplică suc de lămâie pe pistrui, lasă-l să acționeze un sfert de oră apoi clătește cu apă. Zilnic. Proprietățile naturale de înălbire ale sucului de lămâie sunt de notorietate.

Extra-sfat: dacă ești sensibilă la sucul de lămâie, încearcă să introduci în dieta ta cât mai multe alimente bogate în vitamina C (citrice, ardei gras roșu, varză de Bruxelles, broccoli, pătrunjel verde). Nu va fi la fel de eficient ca o aplicare directă a sucului de lămâie, dar le-ar putea reduce considerabil.

avantaje.ro


Distribuie