Scapă de cearcăne prin câteva metode eficiente

Distribuie

Indiferent de vârstă, unele femei au de-a face cu cearcănele sub ochi. Motivele sunt din cele mai diverse, cum ar fi lipsa de somn, genetica, deshidratarea şi probleme de pigmentarea pielii. Un remediu minune pentru aceasta problemă este starea de spirirt perfectă, însă există unele soluţii de machiaj, care pot diminua aspectul inestetic al cearcănelor.

Zumi. md îţi descoperă cum să maschezi cearcănele, fie că acestea  sunt genetice sau apar din cauza oboselii.

Aloe Vera
Cearcănele apar într-o mare parte din cauza pielii deshidratate, când  elasticitatea în jurul ochilor este foarte mult afectată şi îşi pierde aspectul său  tineresc. De aceea, primul pas este hidratarea pielii, care va da lumină zonei.
În fiecare noapte înainte de culcare aplică o cremă hidratantă care conţine aloe vera. Pentru dimineaţă, ar trebui să aplici de asemenea, o cremă hidratantă înainte de a aplica orice machiaj.

Vitamina K
Vitamina K ajută la consolidarea capilarelor şi acest lucru masca  cearcanele.  Aplică un strat subţire în zona de sub ochi în fiecare seară înainte de culcare şi apoi clăteşte dimineaşa. După  câteva săptămâni de utilizare constantă vei putea observa o diferenţă.
Poţi găsi cremele  cu vitamina-K  în magazine cosmetice sau famacii  la preturi foarte accesibile.

Corector
Un corector este binevenit  pentru tratarea cearcanelor întunecate . El foloseşte pigmenţi de culoare roz şi piersică,  fapt care dă im aspect de luminozitate.
Corectorul ar trebui să se aplice din belsug, începând de la coltul ochiului şi apoi cu grijă la uniformizare sub zona ochilor aproape de linia genelor.

Anticearcănul
Acesta este un element obligatoriu  pentru cearcane mai ales după o noapte lungă sau atunci când nu ai dormit suficient. Alege un anticearcăn care are o bază de galben, pentru că acest lucru va contracara violetul cearcanelor.
Aplică câteva puncte direct sub ochi şi apoi uşor întinde până când tonul începe să se uniformizeze şi ai obţinut  o acoperire completă. De asemenea, este o idee bună să alegi o nuanţă care este un pic mai usoară decât tonul pielii naturale. În cazul în care cearcănele sunt severe, alege o nuanţă care este mai deschisă decât tonul  natural.

Fondul de ten
Utilizarea fondului de ten normal  te va ajuta, de asemenea, la combaterea aceastei probleme. Aplică fondul de ten ca de obicei, având grijă să acopere zona de sub ochi şi întinde bine cât de mult poţi. Ai putea chiar să schimbi fondul de ten normal pentru unul mat atunci când cearcanele sunt mai proeminente.

Pudra
Cu siguranţă ştii că procesul de machiaj ar trebui să se încheie întotdeauna cu un strat de pudră compactă, dar atunci când doreşti să maschezi cearcanele de sub ochi, ar trebui să optezi pentru o pulbere care are o bază de culoare galbenă, doar dacă pielea nu e foarte deschisă.  În acest caz, alege o pulbere care are o bază de culoare albă.


Distribuie