Scapă de ACNEEA de pe CORP prin câteva trucuri simple

Distribuie

Acneea lasă întotdeauna un aspect inestetic pe faţa, iar dacă apare pe alte părţi ale corpului, acestea pot fi şi dureroase. Acneea de pe corp nu este cu mult diferită de cea de pe faţă, întrucât este provocată tot de excesul de sebum.

Pentru a scăpa uşor de acneea de pe corp e nevoie să faci duş după orice activitate fizică solicitantă, în plus să ţii cont de rmătoarele ponturi.

1. Utilizează permanent un gel de duş pentru piele sensibilă. În niciun caz nu folosi săpunul pentru ca ingredientele care îi dau forma solida sunt iritante pentru piele, iar pielea iritata produce şi mai mult sebum.

2. Dupa dus, nu freca zonele cu probleme şi ai grijă ca prosopul să fie întotdeauna curat. În zonele abundate de acnee ar fi bine să foloseşti şerveţele de hârtie de unică folosinţă.

3. Aplică medicamente antiacneice. Poţi folosi aceleaşi unguente care se folosesc pe tenul acneic, sunt indicate şi în acneea de pe corp.

4. Foloseşte o cremă cu un factori de protecţie solară, chiar dacă nu mergi la plajă,  ci ieşi la o simplă plimbare.

5. Aplică o cremă hidratanta de calitate, care să nu contină alcool sau alte substanţe puternic iritante. Aceasta e cu atât mai importantă dacă foloseşti tratamente anti acnee şi se aplică de două ori pe zi. Este foarte util şi un ulei de corp pe care ţi-l poţi face singură acasă.


Distribuie
..