Şase remedii cum să scapi de mâinile USCATE

Distribuie

Mâinile noastre sunt mereu expuse la orice, de la vremea uscată la aer condiţionat şi substanţe chimice care pot provoca uscarea lor foarte des. Prin urmare, îngrijirea mâinilor este foarte importantă şi ar trebui să încercăm pentru a combate uscarea lor. Iată câteva remedii pentru a preveni mâinile uscate.

Apa caldă

Spălaţi-vp mâinile cu apă caldă. Apa fierbinte poate elimina uleiurile naturale din piele şi determina uscarea lor. Spălarea mâinilor cu apă caldă este o modalitate de a preveni uscarea pielii. De asemenea, încercaţi să nu vă spălaţi pe mâini prea mult, deoarece expunerea mult la apă tinde la uscarea lor.

Crema hidratantă
Una dintre cele mai bune remedii pentru mâinile uscate este o cremp bună. Alegeţi o cremă cu o formulă de hidratare puternică. Putem găsi o mulţime de creme pentru diferite tipuri de piele şi bugete diferite, scrie imagineamea.info. Reţineţi că pielea absoarbe umezeala mai bine atunci când aceasta este un pic umedă, astfel aplicaţi crema după spălarea pe mâini pentru a preveni uscarea. Amintiţi-vă să aplicaţi o cremă de zi cu zi, mai ales dacă lucraţi într-un loc cu aer condiţionat, deoarece atmosfera poate afecta pielea uscată.

Ulei pentru cuticule
Mâinile uscate afectează nu doar pielea, ci pot avea de suferit, de asemenea şi unghiile. Unghiile uscate sunt fragile, se pot sparge şi se rup foarte uşor. Pentru a preveni ruperea unghiilor, se aplică ulei de cuticule regulat. Se aplică de mai multe ori pe zi pentru a vă asigura că unghiile rămân puternice şi sănătoase.

Săpun hidratant
Dacă vă spalaţi mâinile des, acestea se usucă mai ales dacă utilizaţi săpunuri obişnuite. Cea mai bună opţiune, în astfel de cazuri este de a opta pentru un săpun hidratant. Evitaţi să utilizaţi săpunuri obişnuite sau substanţe chimice. Un sapun hidratant poate ajuta la combaterea uscăciunii mâinilor.

Folosiţi protecţie
O modalitate de a preveni mâinile uscate, este să le protejaţi de vremea rece şi de produsele chimice. Pentru acest lucru, mănuşile sunt cea mai bunp soluţie, atunci când faceţi curăţenie în casă şi pentru a evita contactul cu produsele de curăţare cu pielea. Puteţi alege chiar să purtaţi mănuşi de bumbac pe timp de noapte pentru a menţine umezeala şi pentru a preveni mâinile uscate.

Apa potabilă
Hidratarea este cheia pentru a găsi cauza mâinilor uscate. Încercaţi să beţi apă în fiecare zi şi în cantităţi mari pentru a menţine pielea frumoasă, sănătoasă şi hidratată. Apa este de mare ajutor pentru sănătatea generală a organismului şi pentru a menţine pielea hidratată atât în interior, cât şi în exterior.

Asiguraţi-vă că aplicaţi aceste remedii simple pentru a preveni uscarea mânilor şi pentru a scoate în evidenţă pielea umedă, frumoasă şi netedă.


Distribuie
..