S-a produs machiajul care dureză 3 zile şi nu se întinde când dormi

Distribuie

Visul oricărei femei a devenit acum realitate! Un editor de la Daily Mail a testat pe propria piele machiajul care durează 72 de ore şi cu care poţi dormi linistită, fără ca fardul să se întindă.

Karen Franklin, în vârstă de 41 de ani, a dezvăluit că a avut emoţii înainte de a-şi pune machiajul şi asta mai ales că nu mai are un ten de 20 de ani. Ea a recunoscut că de obicei în fiecare dimineaţă se trezea la ora 6, cu o ora înaintea soţului său, ca să se fardeze. Nu suporta ca bărbatul ei s-o vadă nearanjată, informează kanald.ro. Astfel pentru a economisi timp, a încercat noile produse care au apărut pe piaţă şi care promit că durează 72 de ore. Ea a fost foarte mulţumită de rezultat. S-a machiat cu aceste produse minune şi a dormit machiată. Dimineaţa când s-a trezit era fresh.

Obişnuiam să petrec o oră în faţa oglinzii să mă machiez şi cheltuiam 75 de lire pe lună pe produse. Însă, acum, noile produse hight-tech au ajuns pe piaţa şi promit să îţi regenereze faţa chiar şi în timpul somnului. Sunt create pentru femeile care muncesc până noaptea tâziu, care merg la petreceri, călătoresc mult sau care pur şi simplu nu suporta să stea fără machiaj„, scrie jurnalista.


Distribuie
..