Rețetă naturistă pentru albirea și curățarea tenului de pete și pistrui

Distribuie

Loțiunea de pătrunjel preparată acasă oferă tenului mai multă prospețime și strălucire. Aceasta vă va ajuta să scăpați de pete și pistrui, și va restabili strălucirea naturală a pielii. Efectele benefice ale patrunjelului erau cunoscute încă în Grecia și Roma Antică.

Pătrunjelul conține vitamine și minerale, iar sucul de pătrunjel este bogat în uleiuri esențiale, potasiu și magneziu. În medicina populară, pătrunjelul este utilizat în tratarea febrei, bolilor renale și ale tractului urinar, diabetului, infecțiilor oculare, și impotenței.

Ca agent de îngrijire a pielii, pătrunjelul albește și regenerează tenul. Acesta reduce roșeața, iritațiile și inflamațiile, înălbește pielea, și vă ajută să aveți un ten proaspăt și tonifiat.

Pătrunjelul reduce ridurile, și este cunoscut ca un produs excelent pentru pielea sensibilă, inclusiv zona din jurul ochilor. Elimină acneea și punctele negre.

Preparați-vă o loțiune de pătrunjel uimitoare și utilizați-o zilnic pentru a vă îmbunătăți aspectul tenului.

Loțiunea de pătrunjel preparată la domiciliu pentru tenul gras și mixt

  • Turnați 200 ml de apă clocotită peste 2 linguri de frunze de pătrunjel tocat. Puteți utiliza, de asemenea pătrunjel uscat. Fierbeți la foc mic timp de 15 minute.
  • Luați amestecul de pe foc ți lăsați-l să se răcească. Adăugați o lingură de suc de lămâie sau oțet de mere. Folosiți întotdeauna produse ecologice.
  • Aplicați loțiunea de două ori pe zi, dimineața și seara.

Loțiunea de pătrunjel strânge porii și curăță pielea. Pătrunjelul are proprietăți unice, elimină pistruii și petele pigmentare. De asemenea, restabilește strălucirea pielii tenului.

Păstrați loțiunea în frigider timp de 5-6 zile. Puteți folosi loțiunea pentru a face cuburi de gheață, care oferă tenului un tratament foarte eficient. Folosiți-o regulat, timp de o lună, și veți vedea cum pistruii și pete dispar.

Puteți utiliza aceeași loțiune pentru a scăpa de cercurile întunecate și roșeața din jurul ochilor, doar că să excludeți sucul de lămâie. Înmuiați tampoane de bumbac în loțiune,  apoi aplicați-le pe ochi în fiecare dimineață și seară. Lăsați-le timp de 5 minute.

sanatosi.com.


Distribuie