Rețeta-minune care îți întinerește fața văzând cu ochii. Și nu are decât două ingrediente

Distribuie

De foarte multe ori ingredientele din natură au ajutat organismul în lupta împotriva bolilor sau a timpului. Așadar, ritualurile de înfrumusețare includ, din cele mai vechi timpuri, plante cu efecte miraculoase.

Iar cea mai mare dorință a femeilor este să îmbătrânească frumos, de aceea industria cosmeticelor este printre cele mai profitabile afaceri. Și totuși, trebuie să știți că sunt ingrediente foarte ieftine care fac cu adevărat minuni auspra pielii noastre.

Vă prezentăm o rețetă de înfrumusețare cu efect de întinerire, dar și de curățare. Cele care au încercat-o susțin că ridurile au fost vizibil estompate în câteva ore, iar zonele în care pielea era lăsată au fost tonificate.

Cum prepari rețeta-minune care îți întinerește fața văzând cu ochii!

Ingrediente:

2 lingurițe de ulei de cocos virgin

o linguriță de bicarbonat de sodiu

Mod de prearare:

Amestecă cele două ingrediente într-un castron până când conținuutl capătă o textură omogenă. După ce ai obținut pasta, aplic-o pe ten, masând ușor în zonele în care ai riduri: frunte, sub ochi, zona gurii. Lasă să acționeze timp de 5-6 minute, după care clătește cu apă călduță. În timp ce faci asta, mai masează pielea puțin.

Uleiul de cocos este un excelent agent de hidratare, așa că nu este nevoie să aplici cremă de față imediat după aceea.

Soluția o poți folosi nu doar dacă te confrunți cu riduri de expresie, dar și dacă suferi de acnee, cicatrici de la vărsat de vânt, comedoane. Este un scrub excelent, totodată, ajutând la eliminarea celulelor moarte.

Eficiența acestui remediu se datorează proprietățile pe care le au cele două ingrediente naturale.

Uleiul de cocos are proprietăți antibacteriene, hidratează pielea, vindecă țesuturile, are efect de rejuvenare și ajută la menținerea sănătății pielii.

Bicarbonatul de sodiu împiedică apariția coșurilor ajută la menținerea nivelului optim al pH-ului pielii.

unica.ro.


Distribuie
..