Remedii pentru ca să scapi RAPID de PETELE de pe piele

Distribuie

Toate femeile îşi doresc o piele fără defecte, dar expunerea prelungită la soare, coşurile, aerul poluat și schimbările hormonale afectează tenul şi frumusețea. Iată câteva remedii care te ajută să scapi de petele de pe piele.

Sucul de lămâie

Unul dintre cele mai simple și mai eficiente metode de a șterge petele este sucul de lămâie, întrucât este îmbogățit cu vitamina C. Acesta acționează ca antioxidanți și ajută la decolorarea pielii, scrie clickpentrufemei.ro.

Stoarce o lămâie și îmbibă un disc demachiant în sucul ei. Ține-l pe zona afectată cel puțin o oră, în fiecare zi, și vei observa diferența. Ai grijă să nu ieși afară imediat după tratament, deoarece zona se va înnegri mai mult.

Laptele

Întrucât conține acid lactic, laptele are un efect pozitiv asupra petelor de culoare de pe ten. Tot ce trebuie să faci este să înmoi un disc demachiant în lapte și să-l pui pe zona afectată. Pentru a avea rezultatul dorit este bine să-l lași să acționeze peste noapte.

Mierea

Poate fi combinată cu suc de lămâie sau cu ulei de măsline pentru rezultate mai rapide. Mierea îndepărtează stratul de celule moarte de la suprafața pielii și o hidratează, ceea ce va face ca tenul să fie mai luminos și, implicit, mai deschis la culoare.

Gelul de aloe vera

Pentru a revitaliza tenul, ai nevoi de gel de aloe vera. Taie o frunză proaspătă și stoarce sucul din ea. Acesta îl aplici pe piele, în zonele în care ai nevoie, pentru aproximativ 30 de minute, după care-l îndepărtezi cu apă.


Distribuie