Remedii pentru a îmbunătăţi aspectul părului VOPSIT

Distribuie

Din păcate, vopseaua pentru păr are şi foarte multe dezavantaje, iar unul dintre acestea îl reprezintă degradarea firelor de păr din cauza substanţelor dăunătoare pe care aceasta le conţine. Iată câteva remedii care te vor ajuta să recapeţi frumuseţea şi sănătatea părului tău.

Cu toate astea, există mai multe soluţii naturale pentru a îmbunătăţi aspectul părului vopsit.

Iată mai jos câteva dintre ele:

1. Berea – licoarea are proprietatea de a oferi strălucire firelor de păr, reparându-le treptat. Este unul dintre cele mai vechi trucuri şi se foloseşte întotdeauna după şamponare. Părul se clăteşte cu bere, iar mai apoi, peste 5-10 minute se clăteşte din nou, cu apă rece, informează ziarulring.ro.

2. Gălbenuşul – Se prepară o mască din 2-3 gălbenuşuri (în funcţie de lungimea părului), şi se aplică pe podoaba capilară după şamponare. Se lasă să acţioneze minimum 15 minute, după care se clăteşte. Este foarte important ca apa folosită la clătire să nu fie fierbinte, pentru a evita alte evenimente neplăcute…

3. Oţetul de mere – Acesta creşte circulaţia sanguină din vasele capilare şi te scapă de impurităţile existente, dând strălucire părului. Combină 100 ml de oţet de mere cu un litru de apă şi clăteşte-te cu amestecul după şamponare. Mirosul va dispărea după uscarea părului.


Distribuie
..