Remedii NATURALE: cum scapi de cicatrici, piele uscată și acnee

Distribuie

Motivele pentru care ai diferite probleme cu pielea sunt numeroase, însă tratamentele naturale sunt eficiente în cele mai multe dintre cazuri. Află cum să tratezi cicatricile închise la culoare, pielea uscată și acneea, rapid și ușor.

Cicatrici închise la culoare

Cicatricile închise la culoare care îți rămân pe piele sunt inestetice, însă află că nu ai nevoie de tratamente cu laser scumpe, ci le poți deschide la culoare și le poți îndepărta de tot cu acest amestec: lămâie, pudră de lemn de santal și, opțional, un pic de miere sau iaurt ca să-ți hidrateze pielea, notează unica.ro.

Piele uscată

Dacă nu folosești produsele potrivite pentru pielea ta, este foarte posibil ca aceasta să se usuce și să se descuameze. Ca să scapi în mod natural de această problemă, picură puțin lapte (de vacă) pe o dischetă demachiantă și curăță-ți tenul în fiecare seară timp de o săptămână, apoi rărește intervalele, însă fă acest lucru în mod regulat. Laptele îți va hidrata pielea.

Acnee

Una dintre cele mai comune probleme ale pielii este acneea, iar tratamentele sunt numeroase și costisitoare. O metodă naturală să scapi de acnee este să tratezi coșurile cu gel de aloe vera – cât mai curat și care nu conține alcool -, lămâie și roșie. Lămâia îți ascunde cicatricile rămase în urmă, iar sucul de roșii le usucă, în timp ce aloe vera hidratează pielea și grăbește vindecarea.

 


Distribuie
..