Reguli pentru un MACHIAJ DE VARĂ perfect

Distribuie

Vara este timpul când vrei să arăţi mai specială, fapt care te impune să te machiezi mai expresiv. Greşit. În sezonul cald, trebuie să dai posibilitate pielii tale să respire, dar în acelaşi timp să arate impecabil. Iată câteva trucuri pentru machiajul de vară care te va ajuta să arăţi cât mai naturală şi frumoasă.

Machiajul feţei
Vara alege naturaleţea. Canicula şi straturile de fond de ten nu sunt tocmai o bună combinaţie deoarece aceste straturi se topesc la soare.
Încearcă să foloseşti o pudră autobronzantă în locul fondului de ten deoarece îţi va oferi o strălucire şi o naturaleţe perfectă pentru sezonul de vară. Îţi recomandăm să aplici pudră de asemenea pe gât umeri şi claviculă pentru un look perfect.

Machiajul ochilor
Pentru pleoape utilizează culori calde precum roz, bleu sau tonuri de auriu. Foloseşte un rimel maro sau negru pentru a defini machiajul pleoapelor.
Alege pentru această perioadă rimelurile rezistente la apă deoerece nu se vor scurge atunci când transpiri sau intri  în contact cu apa.

Machiajul buzelor
Pentru buze foloseşte glossuri deschise la culoare sau incolore. Aminteşte-ţi că pe timpul verii mai puţin este mai bine aşa că menţine-ţi look-ul simplu şi natural.

Realizarea unui machiaj perfect nu îţi va lua mai mult de câteva minute atunci când stii deja ce trebuie să faci.


Distribuie