Reguli pentru ca să îţi ţii machiajul PROASPĂT întreaga zi

Distribuie

Machiajul ne oferă acel plus de care avem nevoie pentru a fi irezistibile şi, alături de vestimentaţia aleasă cu gust, contribuie din plin la un look perfect. Vezi mai jos câteva reguli care te vor ajuta să ai un machiaj proaspăt întreaga zi.

Multe dintre noi nu avem suficient timp pentru a sta o oră întreagă să ne machiem, aşa că în acele câteva minute pe care le acordăm machiajului avem nevoie de cât mai multă îndemânare şi trucuri pentru a arăta grozav, scrie lyla.ro

Sunt câteva tehnici şi trucuri care vor face machiajul să reziste întreaga zi, fără a fi nevoite să facem retuşuri pe parcursul zilei. Iată câteva dintre acestea, mici trucuri care te vor ajuta în această privinţă.

Încearcă-le:

1. Machiajul aplicat imediat după ce am ieşit din duş nu va dura mult – lăsaţi-vă pielea câteva minute pentru a-şi reveni.

2. Evitaţi să vă atingeţi faţa toata ziua pentru a evita infecţiile şi totodată ştergerea machiajului.

3. După aplicarea fondului de ten aplicaţi un strat subţire de pudră ce va oferi rezistenţă şi protecţie fondului de ten.

4. Scrub-ul îţi pregăteşte faţa pentru machiaj, fiind esenţial pentru crearea unei suprafeţe netede şi alungirea rezistenţei machiajului pe durata întregii zile.

5. În timpul zilei când obrajii încep să lucească datorită uleiului, folosiţi sugativă pentru a îndepărta grăsimea de pe faţă.

6. Aplicaţi fondul de ten înaintea luciului de buze deoarece acesta va acţiona ca o bază şi va menţine mai mult timp efectul luciului.

 


Distribuie
..