Răsfaţă-te şi relaxează-te prin masajul cu pietre calde

Distribuie

Fie că suferi de dureri de spate sau că treci printr-o perioadă stresantă, masajul cu pietre calde îţi poate oferi alinarea şi răsfăţul de care ai nevoie. Secretul din spatele acestei terapii stă în efectele benefice ale căldurii acaparate de pietrele vulcanice. Vezi cum se face acest masaj şi cât de benefic este pentru corpul tău.

Masajul cu pietre calde este una dintre cele mai eficiente metode de detoxifiere, relaxare şi echilibrare energetică a corpului. Acesta rezolvă probleme precum:

 – stresul acut,

 – insomniile,

 – probleme ale spatelui,

 – dureri musculare, artrite,

 – probleme circulatorii.

Foto: lorenzabeautyspa.ro

Cum se efectuează acest masaj?

Cele mai folosite pietre sunt de obicei cele negre, vulcanice, cunoscute pentru multiplele efecte benefice pe care le oferă. În decursul unei asemenea terapii, se folosesc în medie 54 de pietre, care au diverse fome şi mărimi, şi sunt aplicate pe spate, gât, ceafă, numai după efectuarea în prealabil a unui masaj cu uleiuri aromate, pentru a facilita alunecarea pietrelor.

Foto: www.wellnessmaxform.ro

 

 

– Pietrele se aşează pe piele prin apăsare, făcându-se simţită o durere plăcută. Căldura pe care o emană pietrele, relaxează foarte bine muşchii.

 – Pentru că pietrele sunt calde, corpul va transpira, ducând la eliminarea toxinelor. La încheierea şedinţei de terapie cu pietre, trebuie să se bea multă apă, pentru a reface cantitatea de lichide pierdută prin transpiraţie.

 – O astfel de şedinţă durează de obicei o oră. După încheierea masajului este recomandat să rămâi într-o poziţie culcată, pentru a desăvârşi relaxarea.

Eşti gata să încerci masajul cu pietre calde?


Distribuie
..