Protejează-ţi părul de razele ultraviolete

Distribuie

E bine ştiut că care sunt riscurile cu care ne confruntăm prin expunerea pielii noastre la razele soarelui. În timp ce cancerul de piele nu este un motiv de îngrijorare pentru părul tau, soarele îţi poate deteriora părul prin expunerea prelungită. Razele UV au puterea de a deteriora părul de la cuticulă la structura interioara a părului.

Acoperă-ţi permanent capul
Cel mai bun mod de a-ţi proteja părul de razele soarelui este de a bloca expunerea la soare. Dacă te decizi  să pui o  frumuseţe de pălărie în cap sau o simplă beretă vei fi asigurat(ă)cu o protecţie de 100% de razele soarelui. Desigur, în cazul în care porţiuni din părul tău nu vor să  stea  în pălărie, îţi poţi  proteja părul  în alte moduri!

Sampon şi balsam cu protecţie UV
În timp ce  unele persoane cred că ideea  şampoanelor şi balsamurilor cu SPF este buna, în realitate,  ele pur şi simplu nu sunt cea mai bună opţiune. Nimic din ce se clăteşte  nu poate lăsa în urmă suficient SPF pentru a proteja părul de soare.

Protejează cu stil
Multe ajutoare de styling, balsamuri şi spray-uri de păr au   SPF în ele! Există  diverse opţiuni cu privire la  cât de mare  ar trebui să fie SPF-ul pentru păr, se pare că consensul general este de a utiliza un SPF de 10-15 în produse pentru păr, iar SPF 12 fiind o alegere foarte populară a mulţi producători de produse de păr.

Fă-ţi propriul SPF!
Efectuarea  protectiei UV pentru părul tau este destul de simplă! Pur şi simplu se diluează 2 lingurite de SPF 25   cu o cană de apă. Folosind o sticlă cu pulverizator, pulverizează  produsul pe părul umed  înainte de styling. Pentru o protecţie suplimentară, poţi aplica soluţia pe tot parcursul zilei

Dacă planurile tale includ  foarte multă distracţie în soare, ia în considerare protejarea părului de la daunele provocate de razele UV cu aceste sfaturi.


Distribuie
..