Proceduri cosmetice din vin fac minuni pentru frumuseţe

Distribuie

E greu de imaginat un salon de frumuseţe chiar la tine acasă. Însă ţi-l poţi organiza fără nicio problemă. Spre exmplu cu ajutorul vinului poţi face proceduri nu doar pentru faţă dar şi pentru picioare şi păr. Citeşte mai jos ce fel de proceduri-minune din vin poţi face chiar la tine acasă.

Mai întâi de toate, e important de ştiut că un vin de calitate poate fi întrebuinţat în calitate de loţiune pentru faţă. Pentru o piele uscată, „loţiunea din vin” va da o elasticitate  şi o luminozitate nemaipomenită pielii tale.Mai întâi de toate, e important de ştiut că un vin de calitate poate fi întrebuinţat în calitate de loţiune pentru faţă. Pentru o piele uscată, „loţiunea din vin” va da o elasticitate  şi o luminozitate nemaipomenită pielii tale.

Lapte din vin
Este potrivit pentru toate tipurile de piele. Modul de preparare este cât se poate de simplu. Toarnă într-un vas 1 pahar de vin şi 2 linguri de boabe de grâu, apoi  lasă consistenţa să se absoarbăpentru trei zile. După a treia zi strecoară infuzia, adaugă un gălbenuş de ou şi amestecă bine. „Cocktailul”obţinut va curăţi perfect pielea de impurităţi.

Clătitor îmbătător pentru păr
Prepară infuzia: amestec din muşeţel faramaceutic, maghiran şi rozmarin în proporţii egale, toarnă puţin vin alb şi lasă-o la infuzare pentru o săptămână. Înainte de a face procedura, toarnă într-un pahar apă călduţă şi dizolvă 2-3 linguriţe de infuzie obţinută.  Aplică pe păr, masează bine scalpul iar apoi clăteşte părul.   Rezultatul nu te va lăsa dezamăgită, vei avea un păr mătăsos şi strălucitor.

Elixir anticelulitic
Prepară soluţia aromată şi lecuitoare  din 2 pahare de ulei de migdale, 1 pahar de ulei din lămâie, suc stors dintr-o lămâie şi 3 pahare de vin roşu sec. Două ori pe zi, cu ajutorul buretelui cosmetic, înmuiat în consistenţa obţinută,  freacă bine zonele problematice ale pielii. Peste o lună cu siguranşă vei ptea spune „ADIO” celulitei.

Mască din poamă
Taie 5 boabe măşcate de poamă în bucăţi mici. Masează cu ele pielea de pe faţă şi gât. penste 15 minute spală faţa cu apă călduţă. Astfel pielea ta va deveni mai elestică, la fel o boabă de poamă coaptă.

Baie pentru picioare
E greu de imaginat un salon cosmetologic la tine acasă fără proceduri de relaxare pentru picioare.  Pentru  scoate surmenajul picioarelor şi a le relaxa total vei avea nevoie de o baie de 15 minute bazată e vin. Amestecă 300 de grame de apă minerală şi o sută de grame de vin. În prealabil ar fi bine să speli picioarele şi să feacă cu o pilă călcâiele. Ţine picioarele în consistenţă pentru 10-15 minute.


Distribuie
..