Privire impunătoare! Machiajul care îţi MĂREŞTE ochii

Distribuie

Femeile cu ochii mici îşi doresc de cele mai multe ori să îi scoată în evidenţă, din cauza trend-ului din ultimiii ani potrivit căruia ochii mari sunt la modă. Iată cum poţi să-ţi măreşti ochii, datorită machiajului.

Tocmai pentru a realiza acest lucru, stiliştii, convinşi că machiajul perfect în funcţie de forma ochilor poate fi obţinut, au developat o serie de metode care să vă ajute să daţi impresia că aveţi ochi mari, prin intermediul machiajului, notează lyla.ro

Aşadar, pe lângă machiajul potrivit pentru ochii mici, există şi o serie de alte lucruri pe care le putem face pentru a ne scoate în evidenţă ochii. În primul rând, trebuie să ne axăm pe gene. Astfel, putem folosi liniştite un cleştişor de gene pentru a realiza bine curba de sus a acestora.

Curbând genele în sus vom obţine un efect de deschidere a ochilor. Folosirea cleştişorului este indicată mai ales după ce am folosit mascara sau pentru a deschide ochii în cazul machiajului smokey eyes.

Genele de jos este indicat să le lăsaţi în pace. Nu aplicaţi mascara pentru că astfel genele superioare vor ieşi în evidenţă şi vor da impresia unui contur înalt al ochilor. Totodată, este indicată folosirea fardului alb. Indiferent de culoarea ochilor, fardul alb aplicat în colţul intern al ochiului, la îmbinarea dintre cele două pleoape, dă impresia că ochii se luminează şi că albul ochiului iese oarecum în evidenţă.

Pe lângă aceste lucruri, nu uita să îţi pensezi sprâncenele. Sprâncenele subţiri îţi vor conferi o deschidere mai mare a globului ocular pe care te vei putea baza pentru a da impresia că ai ochii mari.


Distribuie
..