Priveşte HARTA FEŢEI din medicina chineză şi află ce probleme de SĂNĂTATE ai

Distribuie

Deşi pare ciudat, este cât se poate de adevărat. Aspectul pielii de la nivelul feţei îţi poate spune multe lucruri importante despre starea ta de sănătate

Frunte: Dacă îţi apar coşuri, iritaţii sau eczeme pe frunte înseamnă că mănânci prea multe grăsimi şi alimente conservate, care duc la încetinirea digestiei. Poate fi vorba şi de un consum prea mare de zahăr şi alcool.

Soluţia: consumă alimente proaspete, bea multă apă, dormi mai mult şi evită consumul de alcool.

Între sprâncene: Dacă te doare între sprâncene, înseamnă că sistemul tău digestiv se simte obosit şi are nevoie de mult timp pentru a digera produsele de origine animală.

Soluţia: consumă alimente proaspete, plimbă-te mai des în natură, fă yoga sau alt tipuri de exerciţii care să te ajută să te relaxezi.

Sub pleoapele inferioare ale ochilor: Dacă pielea de sub ochi este mai închisă la culoare sau simţi dureri în această zonă, de vină ar putea fi consumul de alcool, tutunul, circulaţia deficitară a sângelui sau inima care este slăbită.

Soluţia: redu consumul de cafeină şi de alcool, evită să bei băuturi care conţin îndulcitor artificiali, iar în schimbul lor consumă cât mai multă apă.

Nas: Dacă apar modificări ale aspectului pielii în zona nasului, este foarte probabil să ai probleme cu circulaţia sângelui, să ai colesterolul mare sau tensiunea ridicată.

Soluţia: verifică-ţi nivelul colesterolului şi reglează-ţi tensiunea arterială, dacă este necesar. Pentru a-ţi detoxifica organismul, ba ceai verde şi fă mişcare.

Obraji: Fumatul în exces, poluarea şi astmul pot afecta plămânii, lucru care se poarte observa la nivelul pielii de pe obraji.

Soluţia: Evită consumul alimentelor procesate, renunţă la tutun şi foloseşte produse cosmetice care nu conţin parabeni şi alte substanţe toxice.

Bărbie: Dacă îţi apar iritaţii sau coşuri pe bărbie, de vină ar putea fi alimentele bogate în zaharuri şi grăsimi, dar şi băuturile pe bază de cofeină şi de alcool.

Soluţia: consumă cât mai multe fructe şi legume proaspete şi evită pe cât posibil consumul în exces de alimente bogate în sare sau băuturile pe bază de cafeină.

observator.tv


Distribuie
..