Prepară acasă cele mai hrănitoare şi simple MĂŞTI pentru ca părul tău să fie IREZISTIBIL

Distribuie

Cheltuim banii pe soluţii şi balsamuri scumpe pentru întreţinerea părului când putem face o mască de păr foarte simplu, cu ingrediente pe care le găsim în toate bucătăriile.

Masca de păr din ouă. Este totodată una dintre cele mai simple, ieftine şi clasice tratamente pentru păr. Amestecă două ouă crude cu două linguriţe de apă şi adaugă soluţia direct pe păr. Las-o pentru 15 minute, iar apoi spală părul.

Masca de păr din miere. O mască eficientă poţi face amestecând părţi egale de miere şi ulei de măsline. O vei aplica prin măsare direct pe scalp după care o poţi lăsa 30 de minute, acoperită de o punga de plastic pentru un efect mai mare.

Masca de păr cu ulei. Poţi prepara o mască foarte hidratantă amestecând două ouă crude cu cinci linguriţe de ulei de măsline. O masezi pe scalp şi o vei lăsa 30 de minute pentru ca să acţioneze, după care o vei spăla.

Masca de păr cu maioneză. Această mască îţi va întări părul şi îl va face mai rezistent. Poţi utiliza maioneza cumpărată sau poţi să o faci singură acasă. Las-o să acţioneze pe păr vreme de jumătate de oră , iar apoi spală-te pe cap.


Distribuie
..