Premieră pentru MOLDOVA! Produse cosmetice INEDITE, lansate la Expoziţia MoldMEDIZIN & MoldDENT

Distribuie

În perioada 10-13 septembrie 2013, la CIE MOLDEXPO se desfăşoară Zilele Sănătăţii 2013. Acesta este cel mai important eveniment expoziţional în domeniul sănătăţii publice şi se află la cea de-a 19-a ediţie a Expoziţiei Internaţionale Specializate de echipamente medicale, preparate farmaceutice şi stomatologie MoldMEDIZIN & MoldDENT. În cadrul acesteia a fost organizat un compartiment amplu de seminare, conferinţe şi prezentări.

La această expoziţie nu puteau lipsi şi produsele create în special pentru femei. Au fost prezentate produsele pentru îngrijirea şi menţinerea frumuseţii precum creme pentru orice vârstă şi orice tip de piele, loţiuni pentru îngrijirea tenului, produse pentru îngrijirea părului, vopsea de păr, măşti de întărire şi de regenerare a părului obosit, produse antiinflamatorii şi antialergice.


Totodată a fost prezentată în premieră o procedură inedită pentru ţara noastră. Este vorba de plasmolifting, o injecţie revitalizantă, cu efect curativ şi de întinerire.

Aceasta acţionează asupra tuturor ţesuturilor organismului din interior: încetineşte procesul de îmbărânire şi ofilire a pielii, grăbeşte tratarea diferitor traume şi luptă împotriva acneei, cicatricelor, petelor pigmentare, ridurilor şi sporeşte hidratarea pielii. Totodată această procedură  se practică în cosmetologie, stomatologie, ginecologie, urologie, şi traumatologie.

Femeile făceau coadă nu doar pentru o cremă sau o vopsea de păr, dar şi pentru apele florale, care, la fel ca şi uleiurile esenţiale, sunt obţinute prin distilarea cu vapori de apă a florilor, frunzelor şi chiar a ramurilor.

Constanţa Tâltu, ne-a iniţiat în ale apelor floare şi ne-a explicat pentru ce sunt utilizate acestea. Am aflat că sunt folosite pentru îngrijirea pielii, pentru realizarea măştilor cu argilă, în tratarea eczemelor, a psoriazisului, a alergiilor, benefică după epilare, se fac comprese pentru ochii obosiţi, dar şi în caz de inflamaţii bucale.

Apele florale sunt un produs 100% non-iritant, iar aromele sunt variate, în dependenţă de preferinţele clientelor, care sunt destul de multe, ne-a mărturisit acelaşi consultant.

Amintim că expoziţia se va desfăşura până pe data de 13. 09. 2013, astfel că fiecare femeie mai are posibilitatea să viziteze expoziţia şi să-şi achiziţioneze un produs de calitate la un preţ accesibil.


Distribuie