Pregăteşte-ţi manichiura cu o ojă de Crăciun! Iată câteva modele, pe care le poţi face singură – FOTO

Distribuie

Sărbatorile de iarnă sunt un moment excelent pentru a-ţi schimba lookul. De la machiajele adaptate Crăciunului şi Anului Nou, până la manichiuri speciale, totul este la discreţia ta în aceste zile încărcate de voie bună.

Dacă eşti în pană de idei şi nu ştii ce manichiură îţi poţi face de sărbători, suntem gata să-ţi arătăm câteva modele senzaţionale, care se vor asorta perfect cu ţinutele tale.

1. Manichiura de sărbători cu fulgi de zapadă

Manichiurile cu fulgi de zăpadă sunt ideale pentru perioada sărbătorilor, iar vestea bună este că poţi încerca orice combinaţie cromatică. Noi îţi aducem în prim-plan unghiile roşii, uşor strălucitoare, cu fulgi mari albi. În principiu, dacă ai un lac roşu intens şi unul alb, poţi realiza fără probleme o astfel de manichiură. Tot ce trebuie să faci este să aplici pe unghii un strat de lac roşu, iar apoi, cu o pensulă foarte subţire (poate fi o pensulă de la un tuş pe care nu-l mai foloseşti), desenează fulgi de zăpadă din loc în loc. Dacă nu ai timp să faci fulgii, poţi oricând să cumperi stickere pentru unghii. În această perioadă găseşti tot felul de modele în ton cu Crăciunul.

2. Manichiura de sărbători nude & pastel

Manichiura de sărbători pe care ţi-o propunem în continuare necesită ceva mai multă migală din partea ta, dar rezultatul va fi fabulos. Pentru acest tip de manichiură ai nevoie de un lac alb, unul roz pastel şi unul auriu, sugerează site-ul bzi.ro.  Opţional, poţi lipi şi pietricele colorate (roşii şi verzi). Păstrează baza unghiilor nude şi vopseşte restul suprafeţei cu lac alb, respectiv pastel. Cu lac auriu, desenează câteva puncte din loc în loc, iar pe linia dintre zona nude şi cea colorată aplică pietricele colorate.

3. Manichiura de sărbatori glitter & black

Manichiura pe care ţi-o prezentăm acum îţi va lua doar câteva minute şi, deşi este foarte simplă, cu siguranţă va atrage atenţia tuturor. Aplică un strat de lac transparent pe unghii, apoi, cu o pensulă subţire şi lac negru, desenează doar vârfurile unghiilor, iar pe una dintre ele desenează şi un zig-zag, adică o formă de brăduţ.

Aşteaptă să se usuce, apoi aplică un nou strat de lac transparent. Pregăteşte nişte sclipici şi, cât încă este ud lacul, presară puţin glitter pe toate unghiile.

4. Manichiura de sărbători mată şi multicoloră

Un alt model de manichiură pentru sarbători poate fi cel în care aplici pe unghii un lac mat, într-o culoare nobilă, bogată, cum ar fi movul-vânătă. Dacă nu ai o ojă mată, poţi obţine acelaşi efect cu o ojă obişnuită.

Pune la fiert o oală cu apă şi acoper-o cu un capac. Între timp, colorează-ţi unghiile cu ojă, dă capacul la o parte şi ţine unghiile îndreptate spre aburi. În scurt timp, unghiile tale vor deveni mate. Înmoaie vârful unui buretel curat în lac cu mult sclipici şi tapotează-l pe vârfurile unghiilor. 

5. Manichiura de sărbători cu steluţe şi acadele

O manichiură french obişnuită poate fi transformată foarte uşor într-o manichură de Crăciun, dacă adaugi o dungă verde pe post de beteală, steluţe şi modele de acadele.

6. Manichiura de sărbători cu Moş Crăciun

Nu în ultimul rând, de sarbatori poţi încerca o manichiură cu Moş Crăciun. Ai nevoie de lac roşu, alb şi argintiu, dar şi de puţin lac negru, pentru a desena ochii moşului. Inspiră-te din modelul ales de noi şi creează-ţi o manichiura inspirată de sărbători.


Distribuie
..