Practică masajul cu ventuze ca să obţii un corp tonifiat

Distribuie

Masajul anticelulitic cu ventuze este la mare căutare în toate centrele de înfrumuseţare din lume. Acesta are efecte extraordinare în domeniul înfrumuseţării, combaterii îmbătrânirii, detoxifierii şi a stimulării vitalităţii. Pentru a te bucura de rezultatele acestui masaj, vei avea nevoie de un specialist bun. Vezi cum se face masajul cu ventuze şi care sunt beneficiile sale asupra întregului corp.

În mâinile unui specialist, ventuzele pot face adevărate minuni: înlătură celulita şi grăsimile şi reglează funcţiile organismului.Ventuzele sunt nişte obiecte din sticlă groasă, cu marginea rotundă şi netedă. Se pot aplica 15-20 de ventuze în acelaşi timp. Pentru a începe masajul trebuie să te culci cu faţa în jos, cu mâinile de-a lungul corpului. Se masează pielea câteva minute şi se aplică un strat de ulei pentru a fixa bine ventuzele. Acestea se ţin între 20-30 de minute. După scoatere, se masează pielea cu alcool sanitar. Ventuzele se aplică pe spate, în zonele dureroase, şi nicioadată în dreptul inimii sau a stomacului.

Avantajele masajului cu ventuze:

 – îmbunătăţeşte circulaţia sangvină;

 – întăreşte sistemul imunitar;

 – relaxează sistemul nervos;

 – reduce şi elimină durerea şi inflamaţia;

 – elimină grăsimea de sub piele;

Terapia cu ventuze este interzisă: gravidelor, persoanelor cu boli dermatologice, bolnavilor psihic sau hipertensivilor.

Ce zici, încerci?

Sursa foto: celulita.ro


Distribuie
..