PEDICHIURA în tendinţe: Ce culori să alegi pentru vara 2013 (FOTO)

Distribuie

Pe timp de vară purtăm sandale şi avem piciorele dezgolite, aşa că este foarte important să ai unghiile de la piciore în stare perfectă de-a lungul întregului sezon şi să porţi o culoare distractivă a ojei pentru a da personalitate pedichiurei tale.

Picioarele neglijate şi degetele de la picioare neîngrijite nu sunt o privelişte  prea plăcută. Pentru a  avea o pedichiură perfectă trebuie, în primul rând,  să ţii pentru 10 minute picioarele în apă călduţă pentru a înmuia unghiile. Scoate orice murdărie de sub unghii apoi, taie-ţi unghiile drept, însă nu prea scurt. Nu tăia colţurile unghiilor şi niciodată nu tăia cuticulele.

Ce culori sunt în trend în această vară?
Există unele culori clasice pe care vei dori să le păstrezi la îndemână pentru sezonul de vară şi unele culori noi, care se pot coordona cu orice ţinută ai în dulap în acest an. Aruncă o privire peste aceste nuanţe grozave pe care să le folosesti pentru pedichiură de vară.

Albastru, roşu, galben, portocaliu, turcoaz, roz sau nuaţele pastelate – toate sunt culorile  potrivite pentru o pedichiură de vară.


foto:vk.ru


Distribuie
..