Obţine dinţi albi şi strălucitori cu aceste produse. Află-le

Distribuie

Te-ai săturat să ai dinții galbeni? Până să ajungi la tratamente stomatologice de albire, încearcă câteva soluții care să le redea strălucire, cu alimente la îndemână. Iată care sunt acestea!

Bicarbonat de sodiu și suc de lămâie

Bicarbonatul de sodiu este ușor abraziv și îndepărtează petele de pe suprafața dinților, pentru ca aceștia să fie cu o nuanță mai albi.Amestecă o linguriță de bicarbonat de sodiu cu suc proaspăt de lămâie, sau apă, pentru a face o pastă. Pune amestecul pe periuța de dinți și aplică. Lasă pasta să acționeze 1 minut și apoi clătește. Dacă nu folosești suc de lămâie, ci apă, lasă pasta să acționeze 3 minute.

Capșuni, sare și bicarbonat de sodiu

Capșunile sunt bogate în vitamina C și conțin acid malic, care elimină decolorările de pe suprafața dinților. Spală 2 căpșuni și îndepărtează-le codițele. Pasează-le cu furculița și adaugă-le într-un bol. Pune peste ele un vârf de sare de mare și o jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu. Elimină orice urmă de salivă de pe dinți, cu un șervețel absorbant.  Pune amestecul pe periuța de dinți și aplică-l. Lasă-l să acționeze 5 minute, după care clătește dinții.

Ulei de cocos

Clătirea gurii cu ulei de nucă de cocos este un remediu vechi, la care oamenii apelează pentru a avea dinții albi. Acidul lauric care se găsește în uleiul de nucă de cocos te poate scăpa de bacteriile găsite pe placa dentară, din cauza cărora dinții capătă culoarea galbenă. Dimineața, înainte să te speli pe dinți, ia o linguriță de ulei de cocos. „Clătește-ți“ dinții cu acesta, timp de 15 minute, după care scuipă-l. Periază-ți dinții, după care clătește-i cu apă.

Ulei esenţial de mentă și sare

Pune într-un bol jumătate de lingură de bicarbonat de sodiu, un vârf de sare şi o picătură de ulei esenţial de mentă. Amestecă ingredientele și periază-ți dinţii cu ea. Particulele din bicarbonatul de sodiu vor curăţa dinții în profunzime și vor diminua petele.

clickpentrufemei.ro


Distribuie
..