Obiectele care nu trebuie să-ţi lipsească din poşeta de cosmetice

Distribuie

De fiecare dată când te machiezi înainte de a ieşi din casă îţi doreşti foarte mult să ţi se păstreze machiajul impecabil întreaga zi. De multe ori însă, după câteva ore, culorile trebuie reîmprospătate. Ce e de făcut? Poartă cu tine trusa de produse cosmetice.

Zumi.md îţi  sugerează care produse cosmetice  nu trebuie să lipsească din poşetă.
1. Pudra compactă iarna sau fontul de ten iarna . Cu ajutorul pudrei sau fontului poţi acoperi anumite imperfecţiuni  ivite în decursul zilei. De asemenea vei primi o protecţie de razele UV.


2. Fardul de obraz. Dacă ai folosit pudra, ai nevoie şi de puţin fard de obraz. Ai grijă să nu exagerezi dacă ai aplicat deja un strat de fard acasă, s-ar putea să faci ca tenul tău să fie strident şi încărcat.


3. Rujul. Poţi alege un balzam, ruj sau gloss-ul. Dacă esti sigură că vei uita să-ţi reînprospătezi culoarea buzelor, optează pentru un ruj persistent. Zumi.md însă, îţi recomandă un glossy. Astfel vei da prospeţime buzelor tale.


4. Servetele demachiante. Pe acestea trebuie să le strecori în trusă pentru a şterge micile greşeli, fie ca te murdăreşti cu ruj, fie s-a întins rimelul etc. Sunt de mare ajutor, aşa că zumi.md ţi le recomandă.

5.  Oglinda. Cum să nu iubeşti oglinda când ea e cea mai bună prietenă a unei femei. Ţi se înfăţişează mereu credincioasă, îţi arată zonele unde machiajul dă semne că cedeaza, iar imediat problema este rezolvată.  În câteva minute ai un ten fin, perfect, ca şi cum nici o secundă nu ar fi existat o situaţie de criză. Iată de ce nu trebuie să-ţi lipsească din trusa de machiaj o oglindă.

6. Batonul corector. De zici coş sau pată, batonul corector vine să mascheze numaidecât zona respectivă, luându-ţi toate grijile de pe cap. Dacă coşul nu dă semne de vindecare, foloseşte un baton corrector, care usucă coşul şi grăbeşte vindecarea, cu agenţi antibacterieni.


Distribuie