O singură plantă opreşte căderea părului! O ai şi tu în bucătărie

Distribuie

Ştiai că poţi opri căderea părului şi fără să arunci banii pe tratamente scumpe? Ai nevoie de un singur ingredient şi puţină răbdare, iar rezultatele nu vor întarzia să apară. Cum trebuie să procedezi:

Atunci când mergi la piaţă să faci cumpărături, nu uita să-ţi cumperi şi o legătură de rozmarin proaspăt. Rozmarinul este un tratament bun împotriva căderii părului, dar îţi şi ajută podoaba capilară să crească mai repede, scrie bezan.net.

La o cană de apă clocotită ai nevoie de două linguri de rozmarin proaspăt, tăiat fin. După ce apa dă în clocot, pune rozmarinul în ibric şi acoperă cu o farfurioară, apoi lasă-l la infuzat 15-20 de minute.

După ce a trecut timpul – şi infuzia a ajuns la o temperatură suportabilă pentru pielea ta – scurge lichidul şi foloseşte-l pentru un masaj delicat al scalpului. Poţi lăsa soluţia în păr peste noapte sau, dacă nu suporţi mirosul de rozmarin, lasă soluţia să acţioneze măcar două ore înainte să te speli pe cap. Fă-ţi masca aceasta o dată sau de două ori pe săptămână.

Pentru o aplicare mai uşoară, poţi turna soluţia într-o sticluţă cu pulverizator.


Distribuie