Modul în care arăți spune TOTUL despre tine! Află ce spune înfățișarea despre personalitatea ta

Distribuie

L-ai remarcat la bar sau din mulțime și vă aruncați priviri. Ce observă la tine la prima vedere? Fiecare detaliu contează, de la nuanța părului la haine. Află cum să îl faci să înțeleagă ce trebuie despre personalitatea ta.

1. Hainele vorbesc despre starea ta de spirit. Cercectătorii au descoperit că persoanele care poartă denim sunt depresive. Data viitoare când vrei sa fii fabuloasă poartă ceva elegant.

2. Culoarea ochilor arată gradul de încredere. Deși ochii albaștri sau verzi sunt mult doriți de femei, aceștia nu sunt de încredere. Cei cu ochii căprui sunt mult mai credibili indiferent că este vorba de femei sau bărbați.

3. Mersul tău vorbește despre viața ta sexuală. Cercetătorii au realizat că femeile care au orgasm vor merge aparent mai greu pentru că în timpul relaxării mușchii se relaxează și ei, mersul fiind dificil.

4. Rujul îți spune cum stai cu latura financiară. Un studiu arată cum chelnerițele care poartă ruj roșu au mai mult succes la bacșiș. Asemenea părului roșcat, această culoare aprinsă este asociată cu o stare de sănătate excepțională și apetit sexual.

euforia.tv.


Distribuie
..