Mierea lichidează miraculos celulita! AFLĂ cum să faci o împachetare cu miere la tine acasă

Distribuie

Împachetarea cu miere este foarte eficientă în lupta cu celulita. Mierea, aplicată prin masaj hrăneşte pielea, o face mai fină, mai hidratată şi mai elastică. Dacă nu ai timp şi destui bani să te duci la salon, Zumi.md îţi sugerează cum să faci această procedură la tine acasă.

Mierea nu este doar gustoasă, dar şi extrem de benefică pentru sănătate. Pentru un ritual de împachetare nu vei avea nevoie de loţiuni şi cosmetice specializate, de aceea poţi cu uşurinţă să faci asta acasă.

Încălzeşte pe aburi  sau în cuptorul de microunde, o cantitate necesară   de miere  să ajungă o consistenţă cât mai solidă şi aplică-o pe zonele problematice ale corpului. Spre exemplu  dacă aplici mierea pe picioare, ţine cont să începi de la genunchi la şolduri.

Împachetează locul unde ai aplicat mierea cu o  folie  simplă de polietilenă (poţi folosi pelicula de pilietilenă pentru produse alimentare).
Acoperă locul cu o plapumă şi relaxează-te pentru 30-40 de minute. Se recomandă să bei un ceai pentru a te destinde mai bine.

Astfel de împachetări în condiţii de casă subtituie efectul saunei, în rezultatul căreia  arde grăsimea şi dispare celulita.

O terapie din 5 împahetări cu o pauză de o zi îţi va garanta lichidarea a câţiva centimetri din talie şi şolduri.

FII precaută:
Trebuie să eviţi împachetările dacă:
– eşti însărcinată;
– ai boli de rinichi:
– ai varice;
– suferi de afecţiuni ale sistemului cardio-vascular;
– eşti răcită şi ai febră sau stări de moleşeală;
–  ai reacţii alergice ale pielii la miere.


Distribuie
..