Metode SIMPLE pentru a repara părul deteriorat

Distribuie

Ai un păr uscat, care se electrizează uşor şi nu se lasă coafat? Dr. Oz îţi spune 3 metode foarte simple şi ieftine de a-l repara.

Tratament pentru păr cu ulei de argan

Uleiul de argan care se găseşte la magazinele naturiste, este bogat în vitaminele A şi D, ceea ce previne ruperea firelor şi îţi lasă părul hidratat şi „ascultător”.
Ce ai de făcut: Nu îţi trebuie decât o cantitate mică de ulei, pe care o aplici pe părul ud, aproape de rădăcini. Apoi foloseşti o perie pentru a distribui uleiul pe toată lungimea firelor. Rămâi aşa cel puţin o oră, apoi şamponează normal.

Scrub pentru scalp cu zahăr brun

Zahărul brun este un efoliant natural foarte bun, care îndepărtează şi cele mai mici urme de impurităţi. Se mai adaugă puţin ulei de avocado, care conţine vitamine, antioxidanţi şi aminoacizi. Acesta hrăneşte părul şi îl hidratează.
Ce ai de făcut: amestecă o parte ulei de avocadă şi două părţi zahpr brun. Amestecul se plică pe scalp şi lasă câteva minute să acţioneze, apoi poţi folosi şamponul. Tratamentul se repetă o dată pe săptămână.

Tratament pentru culoare puternică şi strălucitoare

Pentru blonde
Ceaiul de muşeţel este ieftin, se găseşte peste tot şi dă strălucire părului blond. Aplică ceaiul pe păr din abundenţă şi rămâi aşa o oră.
Pentru roşcate
Sucul de morcov şi sfeclă te ajută să-ţi împrospătezi culoarea. Trebuie doar să le amesteci în părţi egale şi să le aplici pe păr din abundenţă. Desigur, este vorba de sucul natural, proaspăt stors.
Pentru brunete
Cel mai eficient tratament pentru culoarea părului tău este un espresso cât mai tare. Nu îl bei, ci îl aplici pe păr, pentru un negru intens şi strălucitor.
În toate cele trei cazuri tratamentul funcţionează mai bine la cldură. După ce aplici masca, acoperă părul cu o pungă de plastic şi aşteaptă jumătate de oră înainte să clăteşti.

unica.ro.


Distribuie
..