Metode SIMPLE şi eficiente ca să alungi oboseala şi să arăţi mereu FRESH

Distribuie

Oboseala îşi spune uneori cuvântul şi îţi strică frumuseţea. Machiajul este primul mijloc folosit de femeile care vor să ascundă urmele acesteia. Există însă şi metode naturale care pot ajuta în această privinţă. Iată care sunt acestea.

Mişcarea de dimineaţă

Oricât de greu ar părea la o primă privire, trezitul de dimineaţă cu o oră sau chiar două înainte de a pleca este benefic. Dacă te trezeşti mai devreme pentru a face sport, vei avea numai de câştigat, scrie ziare.com.

Oasele şi muşchii vor fi într-o formă mai bună, iar creierul va fi şi el influenţat pozitiv. Totul se va reflecta în aspectul tău fizic, fiindcă circulaţia sângelui este îmbunătăţită în tot corpul.

Dacă nu poţi face atât de mult sport, e bine de ştiut că şi 15 minute de mişcare în fiecare dimineaţă te pot ajuta.

Culoarea potrivită a hainelor

Trebuie să ştii că dimineaţa este un moment bun pentru a purta culori vii. Evită negrul, fiindcă el poate strica totul. Este bine să alegi o culoare care se potriveşte cu nuanţa pielii tale şi cu tenul pe care îl ai.

Dacă preferi culorile reci poţi opta pentru diferite nuanţe de albastru, roz şi chiar alb. În cazul culorilor calde sunt de preferat nuanţele de galben, portocaliu, verde închis şi chiar roşu spre portocaliu.

Apa rece dimineaţa

Dimineaţa este indicat să te speli cu apă rece, ea având un efect benefic asupra ochilor şi creierului.

Dacă rezişti, un dus rece ar fi tocmai bun înainte de a ieşi din casă, chiar şi unul de 10 secunde. Apa rece îi va da pielii tale o culoare plăcută şi vei arăta mai odihnită.

Hidratarea

Hidratarea este foarte importantă întreaga zi, apa ajutând mult organele şi creierul.

Dacă eşti suficient hidratată, te vei simţi mai bine şi îţi vei pune în evidenţă frumuseţea, ascunzând urmele oboselii.

Mai mult, drumurile pe care le vei face până la baie te vor ajuta să te mişti mai mult. 

 


Distribuie
..