Metode INCREDIBILE pentru a-ţi detoxifica PIELEA

Distribuie

Detoxifierea organismului reprezintă procesul de transformare și neutralizare a toxinelor și eliminarea lor. O detoxifiere eficientă a organismului presupune și stimularea funcției de detoxifiere a pielii.

Dacă eliminarea toxinelor prin colon nu se realizează corespunzător, atunci organismul își crează alte metode pentru detoxifiere și astfel apar eczemele, supurațiile (sau, cum se spune din bătrâni, “iese răul prin piele”).

Acneea, furunculii, sunt semne ale intoxicării colonului, la fel și pielea iritată, lipsită de elasticitate, scrie fitness-nutritie.ro. Tenul pământiu e un semn că ficatul și colonul sunt afectate. Cearcănele duble pot indica o toxicitate ridicată la nivelul colonului.

Toate probleme pielii sunt datorate eliminării substanțelor acide de către glandele sudoripare (eczemă uscată, crăpături) sau înlăturării deșeurilor coloidale de către glandele sebacee (acnee, furuncule, piele grasă, eczemă udă).

Orice reacție inflamatorie a pielii e un semn că în interiorul organismului s-au acumulat multe toxine și că aveți nevoie de o cură de stimulare a detoxifierii.

Puteți folosi metode de detoxifiere prin stimularea transpirației, frecția uscată, exercițiu fizic, băi calde, saună, băi de vapori, băi de aer cald, împachetări, masaj.

Totodată, puteți încerca o cură de detoxifiere cu suplimente alimentare care conțin fibre extrase din in, psyllium, ovăz – acestea vor ajuta colonul să elimine toxinele și vor menține strălucirea și elasticitatea pielii.

Pentru că aceste suplimente pe bază de fibre alimentare să-și facă efectul dorit de detoxifiere (dar și de slăbire, pentru ca stimularea detoxifierii organismului e utilă și pentru a scăpa de 2-3 kilograme în plus) este absolut necesar să fie luate în amestec cu apă, iaurt sau sucuri de fructe fresh.

De asemenea, se vor consuma zilnic, minim 1,5-2 litri de apă oligominerală naturală pentru ca fibrele alimentare să-și mărească volumul prin îmbibarea cu lichid.

Detoxifierea este o necesitate în ziua de azi, iar organismul știe cum să se detoxifice, mai ales dacă îl sprijinim – oferindu-i substanțe nutritive de calitate, el va începe singur să se reconstruiască.


Distribuie
..