Măşti naturiste cu efecte RAPIDE înainte de Revelion

Distribuie

Revelionul se apropie cu paşi grăbiţi şi toate femeile îşi doresc să fie mai frumoase ca oricând în noaptea de Revelion, oboseala să nu se cunoască pe chipuri şi eventual nici excesele făcute de Crăciun. Vezi mai jos ce să faci ca să fii spectaculoasă de sărbători.

Mască pentru păr

Această mască homemade este puternic regenerantă, hidratează intens firul de păr şi îl hrăneşte.

Se amestecă într-un bol: o lingură de ulei extravirgin, 15 picături de vitamina A uleioasă, o fiolă de vitamina E sau cinci capsule sparte, o lingură de miere, o lingură de iaurt gras, zeamă de la o jumătate de lămâie, informează healthy.kudika.ro

Se obţine o pastă omogenă care se aplică seara pe părul uscat. Se lasă să acţioneze o jumătate de oră, apoi se spală părul o singură dată cu şampon şi balsam. Se clăteşte cu apă din abundentă. Masca se face zilnic timp de două săptămâni. Se poate repeta cu pauză de o lună.

Mască pentru ten

Această mască este puternic astringentă, curăţă şi închide porii, hrăneşte ţesuturile superficiale ale tenului.

Înainte de a aplica masca tenul se curăţă intens folosind săpun dermatologic şi un bureţel plasă.

Masca se obţine astfel: se amestecă într-un castron o jumătate de castravete lung sau unul de grădină (iniţial tăiat felii şi macerat) cu tot cu zeamă, 10 picături de zeamă de lămâie, două linguri de lapte gras, o lingură de miere, 5 picături de vitamina A uleioasă, 5 capsule sau o fiolă de vitamina E.

Se amestecă până se obţine o compoziţie omogenă care se aplică pe tenul curat şi se lasă să acţioneze o jumătate de oră. Se clăteşte apoi doar cu apă din abundenţă. Masca este recomandată seara pentru a evita expunerea ulterioară a tenului la praf.


Distribuie
..