Masajul din ciocolată este disponibil pentru femeile din Moldova. Află beneficiile multiple pentru pielea TA

Distribuie

Pe lângă gustul delicios, ciocolata mai are beneficii în ceea ce priveşte sănătatea şi frumuseţea. Masajul cu ciocolată este terapie potrivită pentru persoanele stresate, dar şi pentru cele cu pielea deshidratată. Ciocolata este cunoscută şi pentru efectul de întinerire pe care-l transmite.

Terapia de masaj din  ciocolată a devenit tot mai răspândită printre femeile din Moldova, astfel, un masaj din ciocolată costă în medie 250 lei.

Iată care sunt efectele miraculoase de ale unui masaj pe bază de cacao, ingredientul-minune al ciocolatei:

Întinereşte pielea.  Cacaoa conţine antioxidanţi naturali, excelenţi pentru a lupta împotriva îmbătrânirii pielii.

Hidratare. Utilizarea untului de cacao  şi a vitaminei E conţinută natural în cacao permite hidratarea şi protejarea pielii, pe care o hraneşte în profunzime cu nutrienţii săi. Acest masaj este recomandat celor care au o  cu piele deshidratată, datorita acţiunii emoliente a uleiurilor din untul de cacao.

Relaxare. Prezenţa magneziului favorizează decontracţia muşchilor.

Reduce stresul.  Datorită producţiei de endorfine, persoana careia i se efectuează masajul se  eliberează de surmenaj şi simte o senzaţie plăcută de confort. De asemenea,  ciocolata lasă  pielea califelată şi o aromă parfumată.

Cum se desfăşoără terapia de masaj cu ciocolată?

Ciocolata (cacao pură 100%) se încălzeşte până ajunge în stare lichidă, se amestecă bine cu ulei de migdale cald şi se efectuează un masaj relaxant, timp de 15 minute. Apoi corpul se împachetează într-o folie şi rămâne la cald 20 minute.
Experţii precizează că acest masaj este ideal pentru tratamentul antistres, stări depresive, piele uscată, deshidratată sau lipsită de fermitate.


Distribuie