Machiajul mireselor în 2018. Cum să te machiezi la nunta ta și ce culori se poartă pentru machiajul buzelor și al ochilor

Distribuie

Dacă ți-ai planificat nunta anul acesta și te pregătești să fii mireasă, trebuie să știi neapărat care sunt tendințele în machiaj pentru anul 2018. Pregătirile pentru o nuntă sunt de-a dreptul istovitoare, pentru că trebuie să gândești chiar și la detaliile mărunte ale acestui eveniment.

Bineînțeles că în ziua nunții trebuie să arăți extraordinar, pentru că doar este cea mai fericită zi din viața ta. Așadar, machiajul trebuie să arate perfect, dar pentru asta trebuie să alegi culorile care ți se potrivesc cel mai bine, dar și să-ți pregătești tenul înainte.

Invitată în cadrul emisiunii „Beauty news”, a Revistei Unica, make-up artistul Dana Petrina a explicat care sunt tendințele în machiajul mireselor pentru anul 2018.

„Eyeliner-ul trebuie întotdeauna să se regăseacă în machiajul de mireasă și de ocazie, pentru că are acel efect de a contura ideal ochii și de a oferi intensitate. Tenul trebuie să fie foarte curat, nu trebuie să avem un ten încărcat, nu trebuie să crape la primul zâmbet, cu cât mai puțin produs pe el, cu atât mai bine. Se poartă tenurile hidratate și cu luciu.

Trebuie să știm că machiajul nostru trebuie să reziste cel puțin 20 de ore, trebuie să reziste tuturor felicitărilor, aici mă refer la îmbrățișări și sărutări. Pentru a obține efectul de strălucire a tenului, trebuie să folosim texturi uscate și nu lichide, pentru că cele lichide se transferă, se topesc. Apoi se aplică pigmenți de strălucire pe zona pomeților, arcada ochilor, sau chiar arcul lui cupidon al buzelor,” a explicat make-up artistul Dana Petrina, pentru unica.ro.

avantaje.ro.


Distribuie
..