Look de weekend: Wet Look

Distribuie

Vrei să arăţi ca o zeiţă ieşită din mare? Iată o propunere pentru acest weekend.

Ideal pentru fetele cu pielea bronzată, acest look este deosebit de sexy, stârneşte fanteziile băieţilor şi îţi dă un aer misterios. Aşa că şi hainele tale trebuie să fie pe măsură. Dacă vrei să fii misterioasă, cea mai potrivită ţinută pentru look-ul wet este o rochiţă lungă şi delicată, uşor largă şi căzută pe un umăr. Ea nu trebuie să fie prea decoltată, ci doar să îţi lase un umăr la vedere care sigur va stârni fanteziile băieţilor. Accesorizează acestă rochie cu cercei lungi, ochelari de soare şi chiar o pălărie din pai. Poart-o cu sandale cu talpă plată sau flip-flops. Dacă vrei o ţinută mai sexy, poţi alehe un short din jeans, sandale cu toc sau talpă platformă şi un top cu decolteu hot.

Machiajul wet poate fio realizat cu ajutorul fardurilor cu textură cremoasă şi de preferat în culori închise. De asemnea, fardul închis cu sclipici este potrivit pentru a da acea impresie de wet. Poţi folosi un fard gri închis sidefat sau verde ori mov închis. Pentru buze, alică un gloss strălucitor incolor, roz pal sau nude.

Părul este totul în materie de wet look. Aşa cum arată şi numele, pletele tale trebuie să arate ca şi cum tocmai ai ieşit din apă. Pentru asta, nu trebuie să îţi uzi părul din 5 în cinci minute, ci să foloseşte produse şi instrumente care îl fac să arate ca şi cum ar fi ud.


Distribuie
..