Învaţă cum îţi faci ochii mai mari cu ajutorul machiajului

Distribuie

Fiecare femeie îşi doreşte să arate bine. În timp ce unele dintre noi au un bust mai mare sau picioare mai lungi, altele au coapsele mai modelate şi ochi mai expresivi. Ochii sunt totuşi cheia sufletului. Vezi cum îi evidenţiezi cu ajutorul machiajului.

Fardul pentru iluminare

Fardurile pentru iluminare sunt un truc de care trebuie neapărat să te foloseşti. Aplică-l în colţul intern al ochiului şi pe arcade. O să ai nevoie de foarte puţin produs pentru a obţine efectul de mărire.

Creionul de ochi

Pentru ca ochiul să pară mai mare, mulţi make-up artişti folosesc creionul de o culoare deschisă pe care-l aplică pe interiorul pleoapei de jos. Pe partea de sus se va aplica un creion inchis la culoare. Acest truc va da un efect garantat de ochi mai mari.

Creionul pentru pleoape

Atunci când foloseşti creionul în loc de farduri pe pleoape, asigură-te că-l aplici în formă circulară şi nu alungită. În aşa mod vei face ca ochii să pară mult mai mari. Masează zona cu o perie stufoasă pentru a crea un look smokey.

 Dă-ţi cu rimel genele inferioare

Multe femei nu consideră necesar să aplice mascara şi pe genele inferioare. Make-up artiştii însă le sfătuiesc pe cele ce-şi doresc să creeze iluzia unor ochi mai mari, să facă acest lucru. Important este ca atunci când aplici rimelul pe genele inferioare, să te asiguri că periuţa este practic uscată. Astfel nu vei obţine acel look de gene încărcate.

Machiază-ţi sprâncenele

Multe femei greşesc atunci când din machierea fină a sprâncenelor, fac adevărate stufe încărcate cu creion de o culoare mult mai închisă decât ar fi cazul. Încearcă să alegi o formă cât mai aproape de cea naturală, pentru un aspect îngrijit şi estetic.

Vezi mai jos un tutorial de creare a iluziei unor ochi mai mari:Distribuie
..