Învaţă câteva tehnici de MASAJ EROTIC pentru partenerul tău

Distribuie

Cea mai bună metodă în care îţi poţi excita partenerul este un masaj erotic. Atingerile senzuale diferă semnificativ de masajul tradiţional, bazat pe frecţie. Primul îţi oferă nu doar o relaxare, dar şi o excitare specială. Masajul erotic este mai lung şi senzual, implică un grad ridicat de nuditate şi atingeri intime.

Dacă eşti debutantă în acest tip de masaj nu-ţi face griji. Important e să ai încredere în tine şi să dai frâu imaginaţiei, iar sfaturile de mai jos, te vor ajuta să te simţi ca o adevărată profesionistă în aceasta arta a atingerilor interzise.

Locaţia

Patul este locaţia cel mai des aleasă pentru un masaj, dar dacă nu este drept şi confortabil, se va pune presiune asupra gâtului, umerilor şi spatelui.

Hainele
Uită de haine când vrei să faci un masaj erotic. În timpul unui astfel de masaj, cel mai bine este să fiţi amândoi dezbrăcaţi, indiferent cine oferă masajul

Atmosfera
Crează o atmosferă erotică cu ajutorul lumânărilor  şi beţişoarelor parfumate,  prosoapelor pufoase, luminilor difuze şi nu uita de muzica relaxantă.

Iată câteva mişcări şi tehnici pentru un masaj erotic de neuitat

1. Sugerează-i partenerului să facă o baie caldă înainte de masaj pentru ca  efectul  să fie de două ori mai plăcut.

2.  Întreabă-l dacă are fantezii şi  care îi sunt zonele erogene.

3.  Începe masajul cu partenerul.  Reaminteşte-i să respire uşor.  Asează-ţi mâinile pe partea superioară şi inferioară a spatelui partenerului.

4.  Mângâie-l cu o pană pe spate.  Mişcă uşor până în sus şi în jos pe corpul partenerului.

5.  Continuă cu gâtul, picioarele şi tălpile. Sărută ceafa partenerului din când în când.

6. Roagă-l să-şi schimbe poziţia, întorcându-se pe spate.

7. Masează partea frontală a picioarelor.

8. Mângâie coapsele interioare şi sfârcurile.

9. Masează-i abdomenul şi braţele.

10. Mergi în cercuri în jurul sfârcurilor partenerului cu palmele, menţinând gura lângă urechea lui. Şopreşte-i  ceva sexy.

11. Atinge organele genitale ale partenerului. Spune-i să-şi imagineze o caldură excitantă, apărând în zona genitală şi apoi propagându-se în întreg corpul.

 


Distribuie