Înfrumuseţează-ţi PIELEA într-un singur minut

Distribuie

Fiecare problemă a pielii are nevoie de o atenţie specială şi un tratament anume. Dar pe unele le poţi rezolva în nu mai mult de un minut. Află ce poţi face într-un singur minut.

Curăţare şi hidratare

Nu ai nevoie de mai mult de 60 de secunde ca să-ţi cureţi tenul de dimineaţă şi apoi să aplici o cremă cu factor de protecţie solară, un gest foarte important pe care ar trebui să-l faci zilnic, pentru a întârzia cât mai mult îmbătrânirea pielii, notează unica.ro.

Poţi scăpa de coşuri

Ţi-a ieşit pe faţă un „monstru” care a copt o noapte întreagă şi nu ştii ce poţi face ca să îl ascunzi mai bine? Ai nevoie de un minut, un cub de gheaţă şi o bucată de tifon (preferabil steril). Tot ce trebuie să faci este să apeşi cubul de gheaţă învelit în tifon pe coşul umflat, timp de un minut, ca să reduce umflătura şi inflamaţia. Specialiştii recomandă acest truc, pentru că gheaţa are efect imediat asupra zonei afectate.

Cum îţi mai poţi face pielea frumoasă

Alţi factori precum culcatul târziu sau pierdutul nopţilor, prea multă sare, prea multă cafea sau alcool pot avea efecte negative asupra pielii tale – o îmbătrânesc, îţi apar coşuri şi pete, faci cearcăne şi se umflă pungile de sub ochi.

Ar trebui să ţii cont de ei şi să încerci să eviţi pe cât posibil factorii enumeraţi mai sus, ca să ai o piele frumoasă.


Distribuie
..