Hidratare şi catifelare. Două măşti naturale, IDEALE pentru tenul tău

Distribuie

Toate femeile, indiferent de anotimp, îşi doresc un ten frumos, curat, hidratat şi luminos. Acest lucru le-ar conferi încredere în sine şi frumuseţe. Măştile şi tratamentele faciale sunt factorul de bază pentru menţinerea tenului curat şi hidratat.

Măştile naturale preparate acasă te pot ajuta să îţi hidratezi pielea şi să arăţi impecabil zi de zi.

Masca cu avocado şi miere

Mierea şi avocado sunt produse naturale foarte benefice pentru piele, conferindu-i hidratarea de care are nevoie. Este o mască perfectă pentru persoanele care au riduri şi pielea uscată.

Pasează jumătate de avocado cu 3 linguri de miere, amestecă-le şi aplică masca pe faţă. Las-o să acţioneze timp de zece minute, apoi clăteşte bine cu apă.

Masca cu vitamina E şi banană

Vitamina E este cunoscută ca fiind un element miraculos pentru piele, care ajută la repararea leziunilor majore, iar banana energizează pielea cu ajutorul conţinutului bogat în vitamine şi minerale.

Pasează bine o jumătate de banană, adaugă o capsulă de vitamina E pe care o găseşti în farmacii şi amestecă. Aplică masca pe faţă, însă ai grijă să nu pătrundă în ochi. Lasă să acţioneze zece minute după care clăteşte faţa bine cu apă.


Distribuie
..